• 11 Μαΐου, 2024

Στη Μαγνησία περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Στη Μαγνησία περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Βόλο την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με πολίτες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συζητήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Νομό. Δεν παρέλειψε δε να επισκεφθεί τον Αλμυρό,το Στεφανοβίκειο και τη γέφυρα Ξηριά που καταστράφηκε από την κακοκαιρία Daniel.

Σε συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου επισήμανε τις σημαντικότερες προτεραιότητες πάνω στις οποίες δεσμεύεται να εργαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο και αφορούν πρωτίστως στην πρόληψη και θωράκιση περιοχών οι οποίες πλήττονται συχνά από την κλιματική κρίση, στην στήριξη του αγροτικού τομέα χωρίς αδικίες και παραλήψεις, στην ισάξια αύξηση του βιοτικού επιπέδου σε όλες τις περιφέρεις της χώρας και στην αμυντική θωράκισή της.

Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε τόσο για τα έργα υποδομής όσο και για τις αποζημιώσεις, ως Γραμματέας βρέθηκα από την πρώτη στιγμή των καταστροφών στη Μαγνησία και διαπίστωσα ότι μέχρι σήμερα τα  προβλήματα της περιοχής παραμένουν άλυτα». Μάλιστα, κατά την κεντρική ομιλία που παρέθεσε στο Βόλο αναφέρθηκε και στη μεγάλη ευθύνη της κυβέρνησης  για τη διάλυση του ΟΠΕΚΕΠΕ με συνέπεια να χαθούν 600 εκατ. επιδοτήσεων.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τέλος  κάλεσε τους πολίτες στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη μαζική τους συμμέτοχη να αντιμετωπίσουν τις φρούδες υποσχέσεις των τελευταίων κυβερνήσεων και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη καθώς και στη διαμόρφωση και ανάδειξη μιας ελκυστικής και δυναμικής υπαίθρου με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.

 

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

 

Συνέντευξη με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο για την επιτήρηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ και τέσσερα σημεία πολιτικών προτεραιοτήτων του ως υπ. Ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ


Σχετικά Άρθρα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή της

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή…

Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης της κας Κατερίνας Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή στον Αλμυρό, το πρωί της Παρασκευής…
Αποτίμηση της περιοδείας του Λ. Καρχιμάκη στη Θεσσαλία

Αποτίμηση της περιοδείας του Λ. Καρχιμάκη στη Θεσσαλία

Στην εντατικοποίηση των προσπαθειών στο πλαίσιο της Ευρωβουλής προκειμένου να στηριχτεί ουσιαστικά η πολύπαθη Θεσσαλία επικέντρωσε…
Περιοδεία της υποψ. Ευρωβουλευτή Σούλας Βακουφτσή στην περιοχή του Αλμυρού

Περιοδεία της υποψ. Ευρωβουλευτή Σούλας Βακουφτσή στην περιοχή του Αλμυρού

Η Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κερασίνα (Σούλα) Βακουφτσή θα πραγματοποιήσει περιοδεία το Σάββατο 18/5. Το πρωί…