Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη εκτός έδρας, πέμπτη σε εννιά αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο και δέκατη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σαρακηνός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά το πρώτο τέταρτο οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν την εικόνα τους. Στο 20΄ο Κωστούλας σούταρε από πλάγια θέση ενώ θα μπορούσε να πασάρει σε συμπαίκτη του που ήταν σε καλύτερη θέση, αργότερα καλή φάση με πλασέ του Καρρά σε τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Κωνσταντίνου. Χωρίς τέρματα στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Γκλαβίνης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους και ο Μυλωνάς δύο χαμένες ευκαιρίες.

Το 0-1 έγινε στο 62’ με ένα υπέροχο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Φαράντος τροφοδότησε τον Ντούρα, αυτός ελίχθηκε στη μεγάλη περιοχή και έβγαλε προς τα έξω στον Δημητρίου ο οποίος με σκαφτή πάσα βρήκε στην κίνηση του Αντώνη Ράπτη. Το πλασέ με τη μία από τον μεσοεπιθετικό από την Πελασγία και γκολ δικό του για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική!

Στο 72’ ο Δημητρίου απέφυγε δύο αντιπάλους και έδωσε ασίστ στον Κωστούλα ο οποίος σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 85’ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Κατή.

Με το σημερινό τρίποντο, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Σαρακηνός παρέμεινε στην 9η.

Η φωτογραφία από τα αποδτήρια, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Αίαντα έβγαλαν μια πανηγυρική σέλφι…

Σαρακηνός: Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Χατζηεφραιμίδης (70’ Τζόρτζης), Σταματίου, Ράπτης (80’ Ζαρίφης), Γιαμαλής, Γκαρμπογκίνης, Καλλιακούδας, Μυλωνάς (83’ Καρακασίδης), Κατής, Γκλαβίνης.
Αίας: Αλπάκης, Ράπτης, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας (15’ Βούλγαρης), Γκρίνιας, Κατσαβριάς (75’ Υζάι), Φαράντος, Κάρρας, Κωστούλας, Δημητρίου (85’ Χρυσικός), Ντούρας (85’ Γιαννακές).


Σχετικά Άρθρα

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ριζομύλου πέρασε με σκορ 0-2 από την…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…
Τα κάλαντα του Αίαντα στους κατοίκους της Σούρπης!

Τα κάλαντα του Αίαντα στους κατοίκους της Σούρπης!

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» τραγούδησαν μικροί και μεγάλοι από την ομάδα του Αίαντα στους κατοίκους…