• 9 Μαρτίου, 2024

Φοβερό 5-4 στα Καλά Νερά, έχασε ευκαιρία για σπουδαία νίκη ο Αχιλλέας

Φοβερό 5-4 στα Καλά Νερά, έχασε ευκαιρία για σπουδαία νίκη ο Αχιλλέας

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς που έγινε στα Καλά Νερά αφού ο Αχιλλέας προηγήθηκε 1-4 στο 55ο λεπτό αλλά έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος στην 18η αγωνιστική. Η ΑΕ 2002 ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη με σκορ 5-4 στο 8ο των καθυστερήσεων με ανάποδο ψαλίδι του Τσινίκα!

Η ομάδα του Αχιλλείου έχασε τρομερή ευκαιρία, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, να πετύχει μια σπουδαία νίκη που την έχει ανάγκη στην προσπάθειά της για την παραμονή.

Από εκτελέσεις φάουλ τα τρία πρώτα γκολ της συνάντησης! Στο 5ο λεπτό ο Προβιάς το 1-0, στο 12ο και 22ο ο Κατσιαβριάς διαμόρφωσε το 1-2. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, από ασίστ του παίκτη-προπονητή, ο Κλίντον σημείωσε το τρίτο τέρμα για τους Αχιλλειώτες.

Ο Καλτσάς με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, δοκάρι και μέσα, έγραψε το 1-4 στο 55’.

Η ΑΕ2002  μείωσε με πέναλτι του Προβιά που κέρδισε ο Τζοβάρας στο 65’, ο Ζοτκάι το 3-4 στο 75’ με πλασέ και ο ίδιος παίκτης το 4-4 στο 85’. Η μεγάλη ανατροπή για τους «κυανέρυθρους» των Καλών Νερών ολοκληρώθηκε με ανάποδο ψαλίδι του Τσινίκα στο 90’+8’.

Από την ΑΕ 2002 μάς αναφέρθηκε πως στο δεύτερο ημίχρονο σουτ εξ επαφής του Βασιλείου χτύπησε στο δοκάρι, ο Τζοβάρας σε δύο περιπτώσεις τετ-α-τετ είδε τον Τίτα να αποκρούει τις προσπάθειές του, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες.
Από πλευράς Αχιλλέα επισημάνθηκαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου αμφισβήτησαν την υπόδειξη πέναλτι εις βάρος τους, ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 80’, ενώ υποστήριξαν ότι στη φάση του τελευταίου γκολ υπήρχε επιθετικό φάουλ.

Στην εικόνα, η ενδεκάδα του Αχιλλέα στο γήπεδο των Καλών Νερών σήμερα 9/3/24.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Φλ. Χαμζάι (65’ Κιόσα), Β. Γαλάνης, Σελίμ (65’ Τσινίκας), Βεργοζήσης, Προβιάς, Ζοτκάι, Μπογδανίδης (65’ Βλαχόπουλος), Τζοβάρας, Φ. Χαμζάι (46’ Βέργος), Μ. Γαλάνης (46’ Βασιλείου).
Αχιλλέας: Τίτας, Τσεκούρας, Μυρτέλι, Βερλάσι, Μόσχος, Αλντίν, Παναγιώτου, Γκιάτα (60’ Ζιμπέρι), Κατσιαβριάς, Καλτσάς, Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…