Νίκη ανόδου για Δήμητρα σε επεισοδιακό ντέρμπι – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Ευξεινούπολης

Νίκη ανόδου για Δήμητρα σε επεισοδιακό ντέρμπι – Φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Ευξεινούπολης

Επεισοδιακό φινάλε είχε το ματς μεταξύ Δήμητρας κι ΑΕ 2002 στην Ευξεινούπολη καθώς ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 2-1, στο 84ο λεπτό υπήρξε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών, ο ρέφερι Κούστας πήγε στα αποδυτήρια για περίπου ένα τέταρτο και αφού έδειξε κόκκινη στον Σφάκα της ΑΕ 2002 και κίτρινη στον Πλαβό, συνεχίστηκε κι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Με 3-1 κέρδισε η ομάδα του Νίκου Βούλγαρη καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις και παρέμεινε στην κορυφή (μαζί με τη Δάφνη της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Η Δήμητρα προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Στο 5ο λεπτό ο Δήμας σκόραρε με πλασέ από πλάγια θέση ύστερα από ασίστ του Κούργια κι ενώ η φάση είχε ξεκινήσει με κάθετη του Λάμπου και στο 15’ το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε με κεφαλιά του Φώτη Πλαβού μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιρμπίλη.

Η ΑΕ 2002 απείλησε όταν ο Φάμπιο Χαμζάι σε τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Χαλάτση και κεφαλιά του Τζοβάρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο 43’ μεγάλη φάση με τον Μπιρμπίλη ο οποίος βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο να σκοράρει αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε πάσα που ανέκοψαν οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη, το ματς πήρε γρήγορα νέα εξέλιξη καθώς η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου μείωσε νωρίς. Ήταν στο 55’ όταν σε κόρνερ του Προβιά, ο Βασιλείου, μόλις είχε μπει αλλαγή, σκόραρε με κεφαλιά κι ενώ ήταν ολομόναχος, αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Δήμα από πλάγια απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ ο Μητράκος και στο 57’ λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση: από προσπάθεια του Βασιλείου και γύρισμα του Τζοβάρα, ο Σφάκας από τη μικρή περιοχή έκανε ανάποδο ψαλιδάκι που πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Η προσπάθεια του επιθετικού της ΑΕ 2002 στο στιγμιότυπο που απαθανατίσαμε:

Στο 70’ και στο 76’ η μπάλα στρώθηκε στον Μπιρμπίλη, στην ευθεία της εστίας στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά τα σουτ του ήταν άστοχα, έφυγαν αρκετά μέτρα στα πλάγια. Στο 77’ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ με σουτ του Τζοβάρα, χωρίς πίεση, μέσα από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Και φθάσαμε στο 84’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν φάουλ, ο Μπιρμπίλης στα μαρκαρίσματα έπεσε στο έδαφος και μετά ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο διαιτητής Κούστας πήγε στα αποδυτήρια κι όταν βγήκε μετά από περίπου ένα τέταρτο απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Σφάκα.

Στις καθυστερήσεις, η Δήμητρα σφράγισε το σημαντικό τρίποντο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπιρμπίλη, σκόραρε με το κεφάλι ο Θεόφιλος «Λέτο» Πρατής.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Μπιρμπίλης, Πλαβός, Σταντζούρης, Κούργιας (60’ Τετριμίδας), Στουρνάρας (66’ Πρατής), Μπαζής, Γκρέμι, Δήμας, Λάμπος (25’ Ηλ. Μόσχος).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Φλ. Χαμζάι (71’ Τσινίκας), Β. Γαλάνης, Σφέτσος, Βεργοζήσης, Μπογδανίδης (52’ Βέργος), Ζοτκάι (71’ Βλαχόπουλος), Προβιάς, Τζοβάρας, Φ. Χαμζάι (46’ Σφάκας), Μ. Γαλάνης (52’ Βασιλείου).

 


Σχετικά Άρθρα

Δήμητρα: Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν αντίπαλο

Δήμητρα: Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν αντίπαλο

Θέση για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕ 2002 πήρε η Δήμητρα που εξέδωσε σήμερα…
Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Εκτός Κυπέλλου η Δήμητρα

Στον αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη στο γήπεδο Καλών Νερών, σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 29/11, η Δήμητρα…
Ωραίο γκολ του Κλίντον χάρισε την ισοπαλία στον Αχιλλέα

Ωραίο γκολ του Κλίντον χάρισε την ισοπαλία στον Αχιλλέα

Η ΑΕ 2002 προηγήθηκε στο Αχίλλειο αλλά ο Αχιλλέας είχε την απάντηση και με σκορ 1-1…