• 3 Μαρτίου, 2024

Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή ο Αχιλλέας!

Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή ο Αχιλλέας!

Ο Αχιλλέας κέρδισε 4-2 τον Διαγόρα και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να διεκδικήσει την παραμονή καθώς ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και πλησίασε στο -3 τις δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω του πλέον στον βαθμολογικό πίνακα.

Για να γραφεί αυτό το σκορ σήμερα στο γήπεδο «Αποστόλης Πλασταράς» του Αχιλλείου, χρειάστηκε ο Κατσιαβριάς να βάλει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Τίτας να πιάσει πέναλτι και ο Μαλλιαρός να γίνει η «χρυσή» αλλαγή με δύο τέρματα στην επανάληψη!

Ο Διαγόρας προηγήθηκε νωρίς στο 7ο λεπτό με γκολ του Δήμου, ο Κατσιαβριάς ισοφάρισε με φάουλ, δοκάρι και μέσα στο 15ο και ο Τίτας απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραπλιάγκος στο 26’. Με 1-1 πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες.

Στο 52’ μπήκε αλλαγή ο Γιώργος Μαλλιαρός κι έβαλε δύο γκολ! Στο 55’ με κεφαλιά το 2-1 (ο Καλτσάς εκτέλεσε πλάγιο, ο Κατσιαβριάς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο σκόρερ τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα) και στο 70’ με σουτ ύστερα από ασίστ του Κλίντον. Το 4-1 διαμορφώθηκε στο 80ό λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κλίντον και το τελικό 4-2 στο 86’ από τον Καραπλιάγκο με φάουλ.

Σημειώνουμε ότι το ματς αυτό βιντεοσκοπήθηκε από την παραγωγή Βίλατζ Γιουνάιτεντ για τις ανάγκες της εκπομπής της ΕΡΤ3 και θα προβληθεί στον δεύτερο κύκλο των εκπομπών.

Αχιλλέας: Τίτας, Μόσχος (60’ Μιρτέλι), Τσεκούρας, Βερλάσι, Κωστόπουλος, Αλντίν, Παναγιώτου, Γκιάτα (52’ Μαλλιαρός), Καλτσάς (88’ Ζύμπερι), Κατσιαβριάς (88’ Τσιλαφάκης), Κλίντον (88’ Τσεκούρας).
Διαγόρας: Κουτσιαρής, Δήμου (72’ Β. Λουφόπουλος), Σεσκλιώτης (72’ Μαλάμος), Σουλακούδης, Μεϊδάνης (72’ Κ. Γιαννούχος), Ψάρας, Καραπλιάγκος, Γιαννιός, Αγκαλίου (65’ Μπαλούλης), Χρ. Γιαννούχος (65’ Ντόντος), Κ. Λουφόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…