• 3 Μαρτίου, 2024

Ήττα για ΓΣΑ και η αγωνία παρατείνεται… Εικόνες από το ματς με τον Αστέρα

Ήττα για ΓΣΑ και η αγωνία παρατείνεται… Εικόνες από το ματς με τον Αστέρα

O ΓΣΑ έχασε 0-1 από τον Αστέρα Ριζομύλου στο στάδιο Αλμυρού και η ανησυχία στην κυανόλευκη ομάδα εντείνεται καθώς απομένουν πέντε ακόμη αγωνιστικές… και η παραμονή δεν έχει διασφαλιστεί.

Κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία αξιόλογη φάση. Στο 12ο λεπτό ο Γεωργακόπουλος έκανε ντρίμπλα και βρέθηκε σε θέση για γκολ από πλάγια αριστερά, το σουτ του πήγε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ αργότερα ο Μακρονάσιος απέναντι από τον Κοντογερωγάκη ολιγώρησε, δεν τελείωσε τη φάση σε πρώτο χρόνο και τον έκοψαν οι αμυντικοί. Το στιγμιότυπο στη φωτογραφία μας.

Στην επανάληψη το 0-1 με κεφαλιά του Σκεπετάρη σε ασίστ του Σεφερκόλι. Ο σκόρερ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο αλλαγή από τον Κώστα Τουρσούγκα δύο λεπτά νωρίτερα!

Στο 67’ είχαμε την καλύτερη φάση του ΓΣΑ όταν ο Τσιάτσιος έκανε καταπληκτική ενέργεια και τροφοδότησε τον Κρίκη, ο οποίος σε ευνοϊκό σημείο, μόνος, σούταρε πάνω από το οριζόντιο. Ακολούθησα ν ένα καλό φάουλ του Χολέβα λίγο άουτ κι ένα σουτ του Χατζηλιάδη που κόντραρε και πέρασε στα πλάγια.

Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, ο ΓΣΑ παρέμεινε στους 20 βαθμούς, η Ακρόπολη έχει 17 (έχασε χθες 4-2 στον Σαρακηνό) και η Αγχίαλος 14 (κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο). Μένουν πέντε παιχνίδια, ωστόσο με δεδομένο ότι η Αγχίαλος έχει καλό πρόγραμμα και τρία ματς στην έδρα της που μπορεί να τα πάρει, είναι σίγουρο ότι ο ΓΣΑ θα πρέπει να αναζητήσει ακόμη έξι πόντους για να είναι σίγουρος…

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κοφινάς, Καραγεωργόπουλος (65’ Σιούτης), Ντόντα, Χατζηλιάδης, Φιλοσόγλου, Μαυρογέννης, Γεωργακόπουλος (19’ Κρίκης), Τσιάτσιος, Επίσκοπος (65’ Ρίζος).

Αστέρας: Μπαλιού, Αλουσάι (46’ Βέργος), Σιαμέτης, Χατζηιωάννου, Μαρούφ (25’ Θεοδώρου), Σεφερκόλι, Σταΐδης (70’ Χότζα), Μακρονάσιος, Κώστας, Παπαστεργίου (62’ Σκεπεράρης), Πρίντζος.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Νίκη-βάλσαμο με φοβερή άμυνα και Μυλωνά πρώτο σκόρερ!

Νίκη-βάλσαμο με φοβερή άμυνα και Μυλωνά πρώτο σκόρερ!

Μετά από δύο ήττες που τον άφησαν πίσω στην βαθμολογία και τον στόχο της δυάδας, ο…
Η Δήμητρα απέκλεισε τον Αστέρα και συνεχίζει στο Κύπελλο!

Η Δήμητρα απέκλεισε τον Αστέρα και συνεχίζει στο Κύπελλο!

Η Δήμητρα …υπέταξε 2-1 τον Αστέρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης κι έκλεισε θέση για τους «16»…
Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣΑ σε ματς (ξανά) με χιτσκοκικό φινάλε!

Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣΑ σε ματς (ξανά) με χιτσκοκικό φινάλε!

Σε ένα «καυτό» κλειστό γήπεδο, ο ΓΣΑ κέρδισε 72-69 τους Τιτάνες Παλαμά κι έκλεισε θέση για…