• 1 Οκτωβρίου, 2023

Λεωνίδας Βούλγαρης: Αποτίμηση έργου και στόχοι νέας πενταετίας

Λεωνίδας Βούλγαρης: Αποτίμηση έργου και στόχοι νέας πενταετίας

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Αντιδημάρχου Αλμυρού και εκ νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο κ. Λεωνίδα Βούλγαρη:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, κατέρχομαι ως υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δημοτικής Πρωτοβουλίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο.

Ανέκαθεν, ήμουν άνθρωπος της προσφοράς και της συμμετοχής που αψηφούσα δυσκολίες και κινδύνους. Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα το επάγγελμα του Αστυνομικού και εν συνεχεία της ενεργούς συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εξ αρχής ανέλαβα ρόλους δύσκολους και διαχειρίστηκα, με την καθοδήγηση του Δημάρχου και με τη συνεργασία Αντιδημάρχων, δημοτικών υπαλλήλων και συνεργατών, όχι μόνο σημαντικά προβλήματα αλλά και εξαιρετικά απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ορισμένα από τα πράγματα που καταφέραμε να ξεκινήσουμε την τετραετία αυτή ήταν:

  • Σύνταξη Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων
  • Σύνταξη Κανονισμών Καθαριότητας, Πρασίνου
  • Σύνταξη Νέου Κανονισμού Κοιμητηρίων για την ορθότερη λειτουργία των κοιμητηρίων, την άρση των αδικιών του παρελθόντος αλλά και την οργάνωση και παρακολούθηση τους, με τελικό στόχο την καλύτερη και δικαιότερη δυνατόν εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.
  • Επαναφέραμε την Ανακύκλωση, προβαίνοντας σε προμήθεια νέων μπλε κάδων. Έχουμε καταφέρει να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας έναντι της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης με την οποία συζητάμε την δωρεάν προμήθεια νέων κάδων αλλά και αυτοκινήτων για το σκοπό αυτό.
  • Επεκτείναμε την Ανακύκλωση με την Τοποθέτηση Μοβ Κάδων και ήδη προβήκαμε στο 1ο βιωματικό εργαστήριο παιδιών ενώ πρόθεσή μας είναι να επεκτείνουμε τις δράσεις αυτές και σε άλλα είδη, με τη δημιουργία Πράσινων Σημείων.
  • Ήμουν πάντα παρών δίπλα σε όλους του πολίτες, αντιμετωπίζοντας μαζί κάθε πρόβλημα, αποκαθιστώντας ζημιές, αποκαθιστώντας προβλήματα με αυταπάρνηση, συνεργαζόμενος με όλους.

 

Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα και προέκυψαν, δυστυχώς, περισσότερα εξαιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων. Έχουμε την εμπειρία, έχω τις γνώσεις, εμείς μπορούμε να τα διαχειριστούμε, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε.

Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να δεσμευθώ ότι πάντα θα παλεύω μόνο για το καλύτερο και με τη δική σας εμπιστοσύνη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μπορούμε να τα πετύχουμε.


Σχετικά Άρθρα

Θετική ανταπόκριση των πολιτών στην ανακύκλωση ιματισμού

Θετική ανταπόκριση των πολιτών στην ανακύκλωση ιματισμού

Πάνω από 10 τόνοι με ρούχα και παπούτσια έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο τρίμηνο που στην πόλη…
Ανακύκλωση: Από τους 76 τόνους το 2021, πάνω από 300 στο τέλος του έτους – Δηλώσεις Λ. Βούλγαρη

Ανακύκλωση: Από τους 76 τόνους το 2021, πάνω από 300 στο τέλος του έτους – Δηλώσεις…

Από τους σχεδόν 76 τόνους ανακύκλωσης το 2021, μέσα σε μία διετία ο αριθμός των ανακυκλώσιμων…
Έξαρση βανδαλισμών από αγνώστους σε δημόσιους χώρους

Έξαρση βανδαλισμών από αγνώστους σε δημόσιους χώρους

Έξαρση βανδαλισμών σε δημόσια κτήρια παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον Αλμυρό και δεν είναι λίγα τα…