• 1 Οκτωβρίου, 2023

Θανάσης Μόρας: Όλοι μαζί με τις πρωτοβουλίες μας θα ξαναφτιάξουμε τη Μαγνησία που αγαπάμε

Θανάσης Μόρας: Όλοι μαζί με τις πρωτοβουλίες μας θα ξαναφτιάξουμε τη Μαγνησία που αγαπάμε

Αυτές τις ημέρες, που ο τόπος μας χτυπήθηκε βάναυσα δύο φορές από την φύση, τη στιγμή που οι συμπολίτες μου έχασαν μέσα σε λίγες ώρες τους κόπους μιας ζωής, θεώρησα καθήκον μου να βρεθώ δίπλα τους, όπως έκανα πάντοτε, από την ορεινή στη παραθαλάσσια Μαγνησία, από τον Βόλο στον κάμπο, χωρίς φώτα δημοσιότητας, σεβόμενος τους συμπολίτες μου.

Κατόπιν της καταστροφικής για χιλιάδες συμπολιτών μας κακοκαιρίας, ενόψει των επερχόμενων Περιφερειακών Εκλογών στις οποίες κατέρχομαι εκ νέου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, αισθάνομαι ιδιαίτερα την ανάγκη να ενημερώσω όλους εσάς, ότι δεν διεξάγω προεκλογικό αγώνα κατά τις συνήθειες του παρελθόντος.

Και αυτό, όχι επειδή δεν πιστεύω στις προσπάθειες και στο έργο που συνοδεύει την μέχρι τώρα θητεία μου, ούτε επειδή δεν ελπίζω στην εκ νέου στήριξη όλων σας για μια επόμενη θητεία με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και κοινωνική προσφορά, αλλά διότι αδυνατώ να παραγνωρίσω την οδύνη των χιλιάδων συμπολιτών μας που υποφέρουν από τις πρωτόγνωρες καταστροφές αλλά και τις καταστροφές που έχει υποστεί το περιβάλλον και ο Παγασητικός κόλπος.

Έχω αποφασίσει λοιπόν, αντί να επιβαρύνω, ως υποψήφιος,  περισσότερο το περιβάλλον, να συνδράμω ώστε να σωθεί, αναλαμβάνοντας τη πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με την ομάδα «AegeanRebreath» και να στηρίξω οικονομικά ώστε να έρθουν στην πληγωμένη Μαγνησία και να προβούν στην απορρύπανση του βυθού και των ακτών του Παγασητικού κόλπου. Η ομάδα αυτή αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες δύτες, ωκεανολόγους, ιχθυολόγους, περιβαλλοντολόγους, μηχανικούς, οικονομολόγους, στελέχη με εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο και ενεργούς πολίτες.

Από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησης μου με τα κοινά, πίστεψα και πιστεύω, ότι ο τόπος μου πρέπει να αποκτήσει αυτό που δικαιούται, πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη, την ευημερία και την δημιουργία.

Όλοι μαζί, με τις πρωτοβουλίες μας, με τις ιδέες μας και με την πίστη μας, σε ένα καλύτερο αύριο, θα ξαναφτιάξουμε την Μαγνησία που τόσο αγαπάμε.


Σχετικά Άρθρα

Άκης Στάμος: Σας καλώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας

Άκης Στάμος: Σας καλώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας

Το μήνυμα του Θοδωρή Στάμου: Φίλες και φίλοι μου σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας!…
Δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης – Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Κ. Αγοραστός

Δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης – Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας ο…

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας για παιδιά και εφήβους που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας…
Άκης Στάμος: Έχουμε πολλά να κάνουμε ώστε να ξαναχτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας

Άκης Στάμος: Έχουμε πολλά να κάνουμε ώστε να ξαναχτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Σε όσους…