• 9 Μαΐου, 2023

Οι θέσεις της Ελληνικής Λύσης από τον Άγγελο Αγραφιώτη στην εκπομπή Λαός Online

Οι θέσεις της Ελληνικής Λύσης από τον Άγγελο Αγραφιώτη στην εκπομπή Λαός Online

Στην πλατεία Αλμυρού συναντηθήκαμε για τα γυρίσματα της εκπομπής μας με τον κ. Άγγελο Αγραφιώτη, υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας με την Ελληνική Λύση.

Ο κύριος Αγραφιώτης μας παρουσίασε τις δραστηριότητές του και εξειδικεύσεις, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο βιογραφικό του που δημοσιεύουμε στο τέλος του άρθρου. Στο ερώτημα «γιατί Ελληνική Λύση» μας απάντησε: Η Ελληνική Λύση είναι ένα κόμμα που δεν έχει κυβερνήσει.  Έχει το ηθικό πλεονέκτημα ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα, όπως έχουν κάνει όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα. Είναι το μοναδικό πατριωτικό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας που λέει «πρώτα η Ελλάδα και πρώτα οι Έλληνες»… Η Ελληνική Λύση έχει ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, ώστε η Ελλάδα να γίνει πλουτοπαραγωγική χώρα και όχι χώρα του δανεισμού.  Αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ότι πήρε τη χώρα με εξωτερικό χρέος 320 δις. Και το έφτασε στα 400… Οι παροχές που εξαγγέλλονται, όπως τα 150 ευρώ στους νέους από που θα δοθούν; Δεν υπάρχουν δημοσιονομικές αντοχές… θα δοθούν από δάνεια που παίρνουμε. Η χώρα πρέπει να παράξει πλούτο και ιδιαίτερα μέσα από τον πρωτογενή τομέα. Αλιεία, γεωργία, κτηνοτροφία. Σήμερα οι κυβερνήσεις κρατούν το πελατειακό σύστημα… με συμβάσεις εργασίας, με επιδόματα…

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τοποθετήσεις του κ. Αγραφιώτη και της Ελληνικής Λύσης για την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια, τη μείωση των ανεξάρτητων αρχών από 37 σε 5 όπως προβλέπει το σύνταγμα, εξοικονομώντας δισεκατομμύρια  στην οικονομία της χώρας. Τέλος κάλεσε τους πολίτες με την ψήφο τους «να σταματήσουν την κακοδιοίκηση των κυβερνήσεων που τελικά οι ίδιοι οι πολίτες πληρώνουν.

Σύντομο βιογραφικό του Άγγελου Αγραφιώτη:

Κάτοχος Διπλώματος Εξειδίκευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην «Αντιμετώπιση Ξεπλύματος Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας»

Διετέλεσε Πρόεδρος του Aegean Chapter (243) της ASIS International www.asis.com.gr από το 2010 μέχρι και το 2020
Απόφοιτος του International Τraining Security Center Group 4 Securitas B.V Company Broadway U.K-Total Security Services,
Απόφοιτος Ακαδημιών του Ισραήλ ως Σχεδιαστής Συστημάτων Ασφαλείας, ως Στέλεχος Διοίκησης Υπηρεσιών Ασφαλείας και ως V.I.P. Protection Instructor
Απόφοιτος του International Association of Counterterrorism and Security Professionals (I.A.C.S.P.) ως Πιστοποιημένο Στέλεχος Αντιτρομοκρατίας (Antiterrorism Officer – Α.Τ.Ο) .
Aπόφοιτος της Smith & Wesson Academy – Massachusetts, ως Εκπαιδευτής στο Instinctive Point Shooting.
Αντιπρόσωπος του TAM-C Solutions (Target Actionable Monitoring Center) www.tamc365.com στα Βαλκάνια, ενός Αμερικανοισραηλινού Ινστιτούτου πληροφοριών τρομοκρατίας, το οποίο απευθύνεται σε κράτη και μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς, από όπου Αποφοίτησε ως Στέλεχος Συλλογής & Ανάλυσης Πληροφοριών (ΙΝΤ.Ο).
Έχει εργαστεί σε διευθυντική θέση της Πολυεθνικής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας G4S για μια 10ετία (1988-1998).
Εργάστηκε στον τομέα της ασφάλειας επί 21 έτη (1988-2009), ιδρύοντας τον Όμιλο Εταιρειών Ασφαλείας SECURITY FORCES
Πρώην Αδειούχος Ιδιωτικός Ερευνητής, με σημαντικές επιτυχίες, αρκετές εκ των οποίων είδαν το φως της δημοσιότητας. Από το χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας αποχώρησε το 2009.
Οι συνεχείς μετεκπαιδεύσεις του στην Αγγλία, το Ισραήλ, τη Γερμανία και τις Η.Π.Α. και η εμπειρία 27 ετών στον τομέα του Total Security – Safety – Inteligence, τον έχουν καταστήσει Ειδικό στο Risk Analysis & Crisis Management.
Έχει επανειλημμένα βραβευθεί από την Ελληνική Αστυνομία για τη συμβολή του, κατά του κοινού εγκλήματος, κατά της εμπορίας ανθρώπων, στην εξιχνίαση σημαντικής υπόθεσης που αφορούσε σε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ζημία σε βάρος των δημοσίων εσόδων κακουργηματικού χαρακτήρα (παραβάσεων της φορολογικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας, απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα). καθώς και από οργανισμούς παγκόσμιας αναγνώρισης ανθρώπων με κύρος και επιρροή στο επάγγελμά τους.
Παρείχε Υπηρεσίες Συμβούλου Ασφαλείας στην Κινέζικη Πρεσβεία από το 2010 μέχρι και το 2016 και παρέχει Υπηρεσίες Συμβούλου Ασφαλείας στην Πακιστανική Πρεσβεία, καθώς και σε Ελληνικές & Πολυεθνικές Εταιρείες που λειτουργούν στη χώρα μας. Συχνά του ζητείται και αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του χώρου και μη, και έχει δώσει συνεντεύξεις σε ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά M.M.E, σε θέματα που άπτονται των γνώσεών του.
Διετέλεσε Σύμβουλος Ασφαλείας του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2020.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ του Ορφανοτροφείου Βόλου. Είναι μέλος του Ιδρύματος Οικουμενικού Ελληνισμού, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και Μέλος-Ταμίας στο Δ.Σ του Συλλόγου Προβληματισμού και Διαλόγου ΑΞΙΩΤΗΣ www.axiotes.gr .
Συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς οργανισμούς όπως η Ι.Τ.Ο.Τ.Α. (International Tactical Officers Training Assotiation) www.itota.net με έδρα το Chicago-U.S.A. Είναι επίσης, μέλος του I.A.C.S.P. (International Association of Counterterrorism and Security Professionals) www.iacsp.com με έδρα το Arlington-U.S.Α.


Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη με τον Αλ. Παπαχατζή: «Ο Αλμυρός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας, παραμελημένος κι αδικημένος»

Συνέντευξη με τον Αλ. Παπαχατζή: «Ο Αλμυρός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας, παραμελημένος κι αδικημένος»

Ο Δρ Αλέξανδρος Παπαχατζής, υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, μιλάει για την οικοκτονία, τους ακαλλιέργητους ελαιώνες…
Ο Αλέξανδρος Παπαχατζής υπ. ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση στην εκπομπή RegioNews for the EU

Ο Αλέξανδρος Παπαχατζής υπ. ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση στην εκπομπή RegioNews for the EU

Ο Δρ Αλέξανδρος Παπαχατζής, Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατέρχεται υποψήφιος στις ευρωεκλογές της…
Δ.Τ. Αλέξανδρου Παπαχατζή υπ. με την Ελληνική Λύση: Άλλαξε την καθημερινότητά σου με τη δύναμη της ψήφου σου

Δ.Τ. Αλέξανδρου Παπαχατζή υπ. με την Ελληνική Λύση: Άλλαξε την καθημερινότητά σου με τη δύναμη της…

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Καθηγητή κ. Αλέξανδρου Παπαχατζή, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την “Ελληνική Λύση – Κυριάκος…