• 6 Ιουνίου, 2024

Συμμετοχή σε εκθέσεις για τον Σύλλ. Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων

Συμμετοχή σε εκθέσεις για τον Σύλλ. Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας συμμετείχε στις Εκθέσεις Τουρισμού εσωτερικού και εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν από τέλη του 2023 έως και το 2024 τόσο με φυσική παρουσία όσο και με έντυπα. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου μας κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για την προώθηση και ανάδειξη της περιοχής μας. Στις εκθέσεις συμμετείχαμε επισήμως στο περίπτερο του Δήμου Βόλου – Δήμου Νοτίου Πηλίου = Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου (Volos Pelion It’s True).

Ξεκινήσαμε με την παρουσία μας στη Philoxenia 2023 (Θεσσαλονίκη, 10-12 Νοεμβρίου 2023) με στόχο την προσέλκυση τουριστών για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια εκπρόσωποι του Συλλόγου παρευρέθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTRI 2024 (Βουκουρέστι, 15-18 Φεβρουαρίου 2024) και στην Holiday & Spa Expo Sofia 2024 (Σόφια 13-15 Μαρτίου 2024). Έντυπο υλικό διανεμήθηκε στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024 (Βερολίνο 5-7 Μαρτίου 2024) και στην 25η Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus (Κύπρος, 19-21 Απριλίου 2024). Η Διοίκηση και Μέλη του Συλλόγου προσέφεραν δωρεάν διανυκτερεύσεις σε κληρώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων με τουριστικούς πράκτορες.

Η συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας στις εκθέσεις τουρισμού έγινε με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.).

Στις Εκθέσεις έγιναν B2B συναντήσεις με Επαγγελματίες του Τουρισμού, με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών  εταιρειών προκειμένου να προβληθεί η Μαγνησία και να γίνει αποκατάσταση της εικόνας που δημιουργήθηκε λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων του περασμένου Σεπτέμβρη. Επισημάναμε πως υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης καταλυμάτων μέσω της ιστοσελίδας www.accommo.gr , κάτι που αναγνώρισαν ως ιδιαιτέρως χρήσιμο και έξυπνο για μια συνολική προβολή του τόπου και των τουριστικών καταλυμάτων.  Ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά την προβολή της Μαγνησίας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας ως 12μηνου τουριστικού προορισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και παράλληλα την ανάδειξη της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών και της βιώσιμης ανάπτυξης.


Σχετικά Άρθρα

Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε: Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωπαϊκών εκλογών…
Ποιούς ψήφισαν οι Μαγνησιώτες – Σταυροδοσία υποψηφίων

Ποιούς ψήφισαν οι Μαγνησιώτες – Σταυροδοσία υποψηφίων

Με την ενσωμάτωση στο 95,02 (286 από τα 301 εκλογικά τμήματα) σύμφωνα με τα στοιχεία του…
Ανήσυχος ο κλάδος των ξεναγών μετά τις συνεχείς ακυρώσεις κρουαζιερόπλοιων

Ανήσυχος ο κλάδος των ξεναγών μετά τις συνεχείς ακυρώσεις κρουαζιερόπλοιων

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχονται την έναρξη της τουριστικής περιόδου οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί που δραστηριοποιούνται στις πόλεις του…