• 6 Μαΐου, 2024

Βαλαμούτης: “Έχουμε ανάγκη την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων μας”

Βαλαμούτης: “Έχουμε ανάγκη την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων μας”

Σε δύσκολες ημερομηνίες γίνονται οι τελικοί της National League 2 στον 4ο όμιλο. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη τρεις ημέρες μετά την τρίτη αναμέτρηση της δεύτερης φάσης και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ο δεύτερος αγώνας τρεις μέρες μετά το Πάσχα. Έτσι ήταν και πέρυσι… Κοινός παρονομαστής στις δύο σεζόν ο ΓΣΑ που διεκδικεί ξανά τον τίτλο. Η άνοδος είναι και πάλι θεσσαλική υπόθεση, πέρυσι οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν τον ΓΣ Σοφάδων, φέτος τον ΑΟ Τρίκαλα …από τον οποίον έχουν χάσει τρεις φορές.

Παρά όμως αυτό το στοιχείο, διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις του Αλμυρού πως η ομάδα του Λουκά Ζαρονικόλα μπορεί να τα καταφέρει! Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου, στις 19:00, το κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού φιλοξενεί τον δεύτερο τελικό και ο ΓΣΑ πάει για την ισοφάριση… Ο αρχηγός Ηλίας Βαλαμούτης μίλησε στον «Λαό» θέλοντας να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης!

Όπως μάς είπε ο Αλμυριώτης φόργουορντ: «Μπήκαμε στα πλέι οφ με τη σημαντική απουσία του Θοδωρή Μαμούρα αλλά θεωρώ ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ μας και διαθέτουμε το καλύτερο έμψυχο υλικό. Αναφέρω ενδεικτικά πως στον τρίτο αγώνα στον Παλαμά, ο Νίκος Μυλωνάς μπήκε στο παρκέ και είχε καθοριστική συμβολή ώστε στην τελευταία περίοδο να κυριαρχήσουμε σε άμυνα κι επίθεση. Είμαστε στους τελικούς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μία πολύ σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογό μας, την πόλη, το μπάσκετ της Μαγνησίας θα έλεγα γενικότερα. Στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στα Τρίκαλα, δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ, είδαμε τις αδυναμίες μας, τις διορθώσαμε όσο περνούσαν τα λεπτά χωρίς ωστόσο να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη.

Το παιχνίδι της Τετάρτης στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Για να φθάσουμε στη νίκη και θα φέρουμε τη σειρά των τελικών στα ίσα, έχουμε ανάγκη την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων μας. Την Μεγάλη Τετάρτη ήρθαν 50 άτομα στα Τρίκαλα και μας βοήθησαν πολύ. Τώρα θέλουμε ένα γεμάτο κλειστό, θέλουμε οι φίλαθλοι του Αλμυρού να βρεθούν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά μας, να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας μας. Απευθύνω κάλεσμα για αυτό το ιστορικό ματς!».


Σχετικά Άρθρα

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…
Δ. Εσερίδης: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν’ ανασπάλω κι επορώ

Δ. Εσερίδης: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν’ ανασπάλω κι επορώ

Η 19η Μαΐου είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ενός από τα…
Αλ. Μεϊκόπουλος:«Αναγκαία η αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία των Ποντίων»

Αλ. Μεϊκόπουλος:«Αναγκαία η αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας για τη Γενοκτονία των Ποντίων»

Ήταν 19 Μαΐου του 1919 όταν ο Κεμάλ Ατατούρκ έδωσε από τη Σαμψούντα το έναυσμα για…