• 28 Απριλίου, 2024

Συζήτηση με τον Γιώργο Αυτιά – Περί τηλε-περσόνων και Ευρωεκλογών

Συζήτηση με τον Γιώργο Αυτιά – Περί τηλε-περσόνων και Ευρωεκλογών

Ο Γιώργος Αυτιάς, δημοσιογράφος, οικονομικός αναλυτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, διατηρεί φιλικές σχέσεις με Αλμυριώτες. Σε μια τέτοια φιλική επίσκεψη, ανάμεσα στις υποχρεώσεις της προεκλογικής εκστρατείας, τον συναντήσαμε στην πλατεία Αλμυρού, για μια χαλαρή αλλά μεστή συζήτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Έτσι, τον κλέψαμε από τον φίλο του κ. Κώστα Μποντό, επιχειρηματία και την ομήγυρή του, για μια βόλτα στο κέντρο του Αλμυρού και μια συζήτηση περί ευρωεκλογών, της δικής του υποψηφιότητας, τα σχόλια που δέχεται, αλλά και για τη Θεσσαλία και την κοινωνική συνοχή των Περιφερειών.

Κατά την παραμονή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αιρετούς και εκπροσώπους συλλόγων, τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη, ενώ συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, έσπευσαν να χαιρετίσουν τον Γιώργο Αυτιά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Περισσότερες ήταν οι σέλφι με τους νεαρότερους συμπολίτες μας, αφού η βόλτα έγινε σχεδόν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, λίγο πριν αποχωρήσει από την Μαγνησία για την έδρα του.

Ο κ. Αυτιάς, πάντα καλά ενημερωμένος, μας έδωσε την είδηση ότι την Τετάρτη ανακοινώνεται νέα δέσμη μέτρων για την πληγείσα Θεσσαλία, απάντησε στις ερωτήσεις μας και καλεί τους πολίτες να ενημερώνονται για τα ευρωπαϊκά θέματα και να προσέλθουν στις κάλπες αυτόν τον Ιούνιο.

Απολαύστε τη συζήτηση που παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς στην Βιβή Τσιντσίνη, εκδότρια της εφημερίδας μας, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) και στα πλαίσια της διαδικτυακής σύμπραξης 10 ΜΜΕ από τέσσερις περιφέρειες της Ελλάδας μας. Το κείμενο της συνέντευξης θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα μας, που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή της

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή…

Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης της κας Κατερίνας Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή στον Αλμυρό, το πρωί της Παρασκευής…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…
Ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα στις 18 Μαΐου στον Βόλο

Ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα στις 18 Μαΐου στον Βόλο

Με ομιλία και συνάντηση με τους πολίτες του Βόλου συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος…