• 28 Απριλίου, 2024

Άφησαν δύο βαθμούς οι Μυρμηδόνες στο γήπεδό τους

Άφησαν δύο βαθμούς οι Μυρμηδόνες στο γήπεδό τους

Νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής μετά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησαν οι Μυρμηδόνες στη Σκόπελο με σκορ 1-1.

Πρώτη απειλή από τους νησιώτες στο 15’ με διαγώνιο σουτ του Τσουπαρέλου που πέρασε άουτ, ενώ στο 21’ σε φάουλ του Τσόγκα, κεφαλιά του Κλουκουτάρα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η Σκόπελος έκανε το 0-1 στο 28’ όταν ο Τσόγκας έδειχνε να έχει κερδίσει τη φάση αλλά έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τον τερματοφύλακά του και σκόραρε ο Μηνάς με μακρινό πλασέ από δύσκολη, πλαϊνή θέση. Ο Παλαιολόγος εξουδετέρωσε δυνατό σουτ του Κομπούρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής (30’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις όταν σέντρα-σουτ του Κομπούρα κόντραρε κι απέκρουσε ο γκολκίπερ, ενώ μετά αμυντικός έβαλε στοπ στο σουτ του Κατσαβριά.

Η ισοφάριση έγινε στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου. Ο Χισάι με το κεφάλι πήγε να διώξει την μπάλα αλλά την έστειλε προς τα πίσω, προς την εστία, επωφελήθηκε ο Κλουκουτάρας ο οποίος ανετράπη, κέρδισε πέναλτι κι από την άσπρη βούλα, ο Κομπούρας έκανε το 1-1.

Στο 63’ ο γκολκίπερ των Μυρμηδόνων είχε άστοχη έξοδο και ο Μελαχροινάκης σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο. Λίγο αργότερα, ο Μηνάς πέρασε τρεις αντιπάλους και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τούντορ, όμως σούταρε ψηλά άουτ σε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση στο 70’: σε πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Κλουκουτάρας έκανε το κοντρόλ, απέφυγε τον Παλαιολόγο και πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων καθώς είχε βγει αρκετά πλάγια.

Στο 74’ είχαμε διακοπή του αγώνα για 7 λεπτά που ξεκίνησε από λογομαχία του παρατηρητή του αγώνα κου Γώγουλα και του αρχηγού της Σκοπέλου, Χισάι. Ο πρώτος δέχθηκε κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε από τον πάγκο στο κέντρο του γηπέδου, ο δεύτερος πήρε κίτρινη που ήταν η 2η και έφυγε για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με δέκα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Με πολλές καθυστερήσεις η συνέχεια και δίχως κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, οι Μυρμηδόνες έχουν 55 βαθμούς, η Δήμητρα 54 και η Δάφνη 54. Μετά το Πάσχα, η ομάδα του Πλατάνου υποδέχεται τους Νέους Αθλητές (που στο β’ γύρο έχουν 9 νίκες-2 ισοπαλίες σε 11 αγώνες) και πηγαίνει στην έδρα της Δάφνης, η ομάδα της Ευξεινούπολης έχει ταξίδι στη Σκόπελο και φινάλε εντός με τους Νέους Αθλητές, ενώ αυτή του Βόλου παίζει στα Καλά Νερά με την ΑΕ 2002 και μετά με τους Μυρμιδόνες. Όλα ανοικτά καθώς εκτός από το ντέρμπι της 26ης ημέρας, και οι τρεις ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Ζαντιώτης (46′ Tίτου), Μάντζαρης, Τσόγκας, Χριστέλος, Κομπούρας, Κατσαβριάς, Κλουκουτάρας, Μακρής, Τόπας.
Σκόπελος: Παλαιολόγος, Πούρο, Χισάι, Ζευγολάτης, Ιρμ. Σένκι, Έλσ. Σένκο, Μελεχροινάκης, Μηνάς, Τσουπαρέλος, Ζάνι, Καραθανάσης.


Σχετικά Άρθρα

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή της

Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή: Τρέμω στην ιδέα μιας Ευρώπης που θα έχει χάσει τις αξίες,  την αλληλεγγύη, τη συνοχή…

Ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης της κας Κατερίνας Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή στον Αλμυρό, το πρωί της Παρασκευής…
Ο Πλάτανος πανηγυρίζει για τον τίτλο της ομάδας του!!!

Ο Πλάτανος πανηγυρίζει για τον τίτλο της ομάδας του!!!

Παλικάρια οι παίκτες του Θοδωρή Σκούρα, κέρδισαν την Δάφνη στο Βασδέκειο με σκορ 1-2 και από…
Πρωταθλήτρια η ομάδα των Μικροθηβών στη Γ’ Τοπική

Πρωταθλήτρια η ομάδα των Μικροθηβών στη Γ’ Τοπική

Οι Μικροθήβες κέρδισαν 1-2 τη Νίκη Β’ κι αναδείχθηκαν πρωταθλήτρια ομάδα στη Γ’ Τοπική!!! Αυτός ήταν…