• 28 Απριλίου, 2024

Αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό: οι μικροί αθλητές σε δράση!

Αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό: οι μικροί αθλητές σε δράση!

Για ακόμη μία φορά, ο Αλμυρός είναι στο επίκεντρο της αγωνιστικής αναρρίχησης καθώς αυτό το διήμερο φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι πανελλήνιοι αγώνες του «Κυπέλλου Λευκαδίτης».

Όπως μάς είπε ο έφορος της αγωνιστικής αναρρίχησης και μέλος του δ.σ. της Ομοσπονδίας κος Τσαβδαρίδης, περίπου 150 αθλητές των προαγωνιστικών κατηγοριών από 6 έως 14 ετών λαμβάνουν μέρος στο αγώνισμα της δυσκολίας. Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού Χρήστος Ζαβός ανέφερε ότι οι ντόπιοι αθλητές του συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι τέσσερις: ο 6χρονος Λαέρτης Ζούπης που σήμερα κατετάγη 2ος, ο αδερφός του Έκτορας Ζούπης 8 ετών, η Μαρία Χουσιάδα (κεντρική φωτογραφία) η οποία πήρε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και ο 13χρονος Σπύρος Μπελεγρίνης.

Το κλειστό γέμισε από τις παιδικές φωνές, τους συνοδούς, γονείς, προπονητές, εφόρους και για ακόμη μία φορά, όπως αναφέρθηκε από τα στελέχη της Ομοσπονδίας, ο ΕΟΣ Αλμυρού φρόντισε για την άρτια διοργάνωση, ενώ η θέση της πόλης στο κέντρο της Ελλάδος και οι εγκαταστάσεις ευνοούν τη συνεχή διεξαγωγή πανελληνίων αγώνων στα μέρη μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι λαμβάνουν μέρος σύλλογοι από την Καστοριά, την Ξάνθη, τη Σιάτιστα, την Αριδαία, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Αιγίνιο, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Χαλκίδα και την Τρίπολη.


Σχετικά Άρθρα

Πεζοπορία στις 3 κορυφές της Όθρυος

Πεζοπορία στις 3 κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού από πέρυσι καθιέρωσε τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως ημέρα πεζοπορίας στο βουνό…
Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…