• 13 Απριλίου, 2024

Έπεσε η αυλαία της σεζόν για τον Αίαντα

Έπεσε η αυλαία της σεζόν για τον Αίαντα

Φινάλε με ήττα για τον Αίαντα στην έδρα της Αγχιάλου. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν αλλά ο Τοκαλής με δύο γκολ χάρισε νίκη γοήτρου στη γηπεδούχο ομάδα που αποχαιρετά την κατηγορία των μεγάλων. Μάλιστα το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 30’ το 0-1 όταν ο Ντούρας έκανε την πάσα και ο Δημητρίου σκόραρε αφού πρώτα πέρασε τον τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά αργότερα η ισοφάριση με κεφαλιά του Τοκαλή και στο 90’+4’ το 2-1 από τον ίδιο παίκτη.

Η Αγχίαλος απείλησε με σουτ του Σίμου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο ημίωρο της συνάντησης, ενώ ο Τοκαλής -παίκτης που επέστρεψε ύστερα από χρόνια στο τοπικό της Μαγνησίας και ξεχώρισε με τη φετινή παρουσία του στην Αγχίαλο- είχε χαμένη ευκαιρία στο 70ό λεπτό. Για τον Αίαντα, ο Κατσαβριάς πέρασε τρεις αντιπάλους και έκανε πλασέ στο δοκάρι στο 40’, ευκαιρίες είχαν ο Δημητρίου σε τετ-α-τετ, ο Ράπτης και ο Ντούρας στο 90’.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαμε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται από τον Μιχάλη Ανδρωνά. Μιας και ήταν τελευταία αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παραχώρησε τη θέση του στον βοηθό του Γιάννη Αδαμόπουλο. Ο Λαρισαίος νεαρός κόουτς, μαθηματικός στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης στο επάγγελμα, ανέλαβε την εκγύμναση των παικτών του Αίαντα όλη την εβδομάδα και την καθοδήγηση στη σημερινή αναμέτρηση! Μπορεί η ομάδα να μην κέρδισε, αλλά ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του στους πάγκους σε αγώνα της ΕΠΣΘ.

Αγχίαλος: Λειβαδίτης, Κουτσοκέρας (80’ Γιαννούχος), Μπαρδάνη, Μασούρας, Διαμαντένιας, Τσέλιος, Ερρινάκης, Σίμος, Αγιασλλάρι (80’ Δράγνης), Τοκαλής, Τσόντζωρας (70’ Κυριέρης).
Αίας: Αλπάκης, Φαράντος, Θυμιόπουλος (60’ Σπυριδάκης), Γκρίνιας, Ξηροκώστας (77’ Υζάι), Κατσαβριάς (65’ Χρυσικός), Ράπτης, Καρράς, Γ. Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…