• 13 Απριλίου, 2024

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον ημιτελικό Κυπέλλου σε μία εβδομάδα στην έδρα του Τοξότη.

Ωραία γκολ είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Στο 3ο λεπτό δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι του Μπέικου έφυγε άουτ, στο 37′ διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη έπεσε και μπλόκαρε σταθερά ο Καναλιώτης.

Το 1-0 στο 39ο λεπτό: Διαμαντόπουλος και Κατσιγιάννης έπαιξαν το ένα-δύο στα αριστερά, ο πρώτος έκανε τη σέντρα, ο Μπέικος πήγε να κάνει τακουνάκι, δεν βρήκε την μπάλα και ο αμαρκάριστος Καραγιώργος την έστειλε στα δίχτυα.

Ξαφνικό σουτ του Κατσιγιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Καναλιώτης στο τρίτο λεπτό της επανάληψης.

Στο 71′ το 2-0. Ο Καραγιώργος κέρδισε την προσωπική μονομαχία με τον αμυντικό, έδωσε πάσα στον Μπέικο ο οποίος από καλή θέση σούταρε. Η μπάλα κόντραρε στο πόδι του αμυντικού, πήρε λίγο ύψος και ο επιθετικός του Πυράσου σκόραρε με ψαλιδάκι! Ένα υπέροχο τέρμα από τον Μπέικο.

Στο 78′ ο Χόντος έκλεψε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ράπτη μειώνοντας σε 2-1.

Όμως επτά λεπτά αργότερα, ο παίκτης του Πυράσου που υπέπεσε στο λάθος, εξιλεώθηκε πετυχαίνοντας το 3-1. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν φαρμακερή αντεπίθεση, ο Λάμπος άλλαξε παιχνίδι με μακρινή μεταβίβαση, ο Αγιασιώτης με κούρσα πολλών μέτρων βρήκε την μπάλα μπροστά του, την πήρε με το κεφάλι και σε τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα. Δεν χάρηκε ωστόσο το γκολ καθώς τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας.

Φινάλε της σεζόν με τον Ρήγα να έχει κατάταξη στην 3η θέση και τον Πύρασο να τον ακολουθεί στην 4η με έναν βαθμό λιγότερο.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος (64′ Μαντζαβίνος), Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπέικος, Τσιότρας, Κατσιγιάννης, Καραγιώργος (75′ Aγιασιώτης), Ροτζέριο (23′ Φούκης).
Ρήγας Φεραίος: Καναλιώτης, Χότζα, Βλιώρας (73′ Χόντος), Σπαθής, Γοδενόπουλος, Αποστολίδης Π., Γάρος (63′ Χριστοφορίδης), Αλεξίου, Τσιακίρης (87′ Κουντούρης), Άλμπα (63′ Βαϊόπουλος), Χαλιμούρδας (73′ Χασάπης).


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…
Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το νταμπλ νικώντας 1-0 τον Πύρασο στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη…