• 13 Απριλίου, 2024

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της κατάταξης της Β’ Τοπικής για το συγκρότημα του Θοδωρή Σκούρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Ένωσης καθώς είχαν ευκαιρίες με σουτ του Τιμπλαλέξη, άουτ από το ύψος του πέναλτι, τετ-α-τετ του Κλουκουτάρα επίσης άουτ, όπως και μία κεφαλιά του Κατσαβριά.

Στην επανάληψη, σουτ του Τίτου, όσο παρέμενε το 0-0, έβγαλε εντυπωσιακά ο Γώγος, το 1-0 έγινε στο 70’ με εύστοχο πέναλτι του Μακρή και το 2-0 στο 80’ με πλασέ του Κλουκουτάρα ύστερα από ασίστ του Τίτου.

Η ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη είχε δύο δοκάρια με τον Γκογκινούδη. Το ένα σε φάση τετ-α-τετ και το άλλο με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο, στο 62’ και 72ο λεπτό.

Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στον Μπάμπη Καραπτσιά που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος. Είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για την αποθεραπεία μετά το χειρουργείο και σήμερα πάτησε ξανά στον αγωνιστικό χώρο μετά από ενάμιση χρόνο!

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας (85’ Μπιρμπίλης), Ζαντιώτης, Χριστέλος, Τσόγκας, Μάντζαρης, Τιμπλαλέξης (46’ Τίτου), Κατσαβριάς, Κλουκουτάρας, Μακτής, Τόπας (75’ Καραπτσιάς).

Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Γώγος, Χιώτης (70’ Βογιατζής), Μπιφάνης, Ροδοβίτης, Ιντζόγλου, Καράνταγλης (60’ Καλαφατάκης), Βερντόβα, Καλαϊτζίδης, Βαλαρούτσικος, Γκογκινούδης.


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Σε μια κακή αγωνιστική σεζόν για τον Αλμυρό, ο επίλογος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός……