Δήμητρα 5 αστέρων με πολύ ωραία μπάλα / Φωτορεπορτάζ

Δήμητρα 5 αστέρων με πολύ ωραία μπάλα / Φωτορεπορτάζ

Ακόμη ένα βήμα για την άνοδο έκανε η Δήμητρα κερδίζοντας εύκολα 5-0, σήμερα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, τον Άνθιμο Γαζή. Χατ τρικ από τον Ελ Κααμπί της Ευξεινούπολης, Θανάση Μπιρμπίλη, το ένα γκολ μάλιστα με εκτέλεση κόρνερ! Ωραίο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Νίκου Βούλγαρη και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

“Αν περάσει η μπάλα είναι γκολ” είπαν από τον πάγκο της Δήμητρας όταν ο Μπιρμπίλης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά καθώς ο Αρτέμης Νικηφοράκης ανέλαβε την εκτέλεση. Και δεν διαψεύστηκαν…. η μπάλα πήγε στο παραθυράκι και 1-0 για τους γηπεδούχους μόλις στο 5ο λεπτό με υπέροχο τέρμα από τον αριστερό οπισθοφύλακα.

Ακολούθησε ένα συρτό σουτ λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο από τον Γκαρνίδη και το 2-0 στο 25′: ο Μπιρμπίλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαζής πήρε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα μπροστά στην εστία και ο προωθημένος Νικοβιώτης την έστειλε στα δίχτυα, επίσης με το κεφάλι. Η φάση του γκολ στη φωτογραφία.  Αμέσως μετά έτρεξε να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του Νίκο Βούλγαρη.

Σουτ των Μπιρμπίλη, Δήμα έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Γκούρης κι έφυγε άουτ αντίστοιχα.

Στο 32′ θα είχαμε ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μπιρμπίλη με συρτό ευθύβολο διαγώνιο σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, χτύπησε στη ρίζα της δοκού και στην επαναφορά, σουτ του Γκρέμι εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Άνθιμου Γαζή.

Ο Μπιρμπίλης πάντως έγινε σκόρερ μετά από πέντε λεπτά. Ήταν στο 37′ όταν αμυντικός γύρισε την μπάλα προς τα πίσω στον τερματοφύλακά του, ο 23χρονος κατάλαβε τη φάση, παρενεβλήθη στην πορεία της μπάλας και έγραψε το 3-0.

Κεφαλιά του Πλαβού έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο, σουτ των Δήμα, Μπαζή δεν είχαν στόχο, με την Δήμητρα να είναι καταιγιστική και να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με τρία γκολ, αρκετές φάσεις και ωραίους ομαδικούς συνδυασμούς.

Στην επανάληψη το …σόου συνεχίστηκε από τον Θανάση Μπιρμπίλη που βρήκε δύο φορές δίχτυα φθάνοντας σε χατ τρικ. Στο 68′ γκολ με εκτέλεση κόρνερ (!!!) και στο 87′ με κεφαλιά σε σέντρα του Νικηφοράκη. Πολύ καλή εμφάνιση από τους μικρούς της Δήμητρας, ο Καραθόδωρος σε μια περίπτωση και ο Σιούτης σε δύο έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν.

Από την ομαδα της Δήμητρας, η σημερινή νίκη αφιερώθηκε στον ταμία του συλλόγου Παναγιώτη Τοσούδη.

Δήμητρα: Χαλάτσης (60′ Μπάρδας) Τετριμίδας (46′ Ηλ. Μόσχος) Νικηφοράκης, Νικοβιώτης, Πλαβός (70′ Καραθόδωρος), Κούργιας, Μπιρμπίλης, Γκρέμι (60′ Ν. Σιούτης), Μπαζής (60′ Βαγγ. Ρούσας), Δήμας, Γκαρνίδης.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης (70′ Δημάκης) Χασιώτης, Μάρκος (70′ Καΐλας), Βούλγαρης,  Κωστάκης, Χατζηχαλεπλής, Λάσκος, Τσουκαλάς, Κίτσας, Μουτσόπουλος (80′ Ραφτόπουλος), Οικονόμου.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…