• 31 Μαρτίου, 2024

Νίκησε στον Αλμυρό ο Πύρασος / φωτογραφίες

Νίκησε στον Αλμυρό ο Πύρασος / φωτογραφίες

Ο Πύρασος κέρδισε 2-0 τον ΓΣΑ στο στάδιο Αλμυρού κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, περιμένοντας πλέον το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Τοξότη, τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στο 7ο λεπτό ο Ζαρίφης μπήκε απειλητικά στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε άουτ, στο 15ο όμως σκόραρε. Ο Ζαρίφης έπαιξε το ένα-δύο με τον Γκαραβέλα και δεν λάθεψε σε πλάγιο τετ-α-τετ απέναντι από τον Βέτσικα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του Αλμυρού έκανε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό δυνατό σουτ του Καραγιώργου.Κεφαλιά του Γκαραβέλα από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ, κι άλλες ευκαιρίες με Καραγιώργο, Μπέικο για τους φιλοξενούμενους που μέχρι να βγει το ημίχρονο δεν βρήκαν άλλο τέρμα.

Εκτέλεση φάουλ του Τσιότρα απέκρουσε χαμηλά στη δεξιά του γωνία ο Βέτσικας (53′), σωστή αντίδραση του νεαρού τερματοφύλακα σε δύο σουτ του Γκαραβέλα (67′ και 75′). Στο 81′ το 0-2 με πλασέ του Γκαραβέλα ύστερα από μακρινή μεταβίβαση-ασίστ του Παπαδογιώργου.

Ο Αλέξανδρος Παπαδογιώργος και ο Απόστολος Σταθόπουλος έκαναν ντεμπούτο σήμερα στην Α’ Τοπική με τη φανέλα του Πυράσου, ενώ έπαιξε αρκετά ξανά ο Καραδήμας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον ΓΣΑ, όταν αντικαταστάθηκε ο Κοντογεωργάκης (που έπαιξε επιθετικός), το περιβραχιόνιο του αρχηγού πέρασε στον 17χρονο Κώστα Βέτσικα!

ΓΣΑ: Βέτσικας, Κρίκης, Κοφινάς, Χολέβας, Ντόντα (77′ Κατσαούνης), Φιλοσόγλου, Μαυρογέννης (72′ Μπούσης), Σιούτης, Κοντογεωργάκης (72′ Καραγεωργόπουλος), Χρ. Ηλ. Σιούτης (59′ Αλιάι), Επίσκοπος.
Πύρασος: Ράπτης, Κατσιγιάννης (63′ Καραδήμας), Διαμαντόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος (46′ Λάμπος), Γαλανόπουλος (74′ Παπαδογιώργος), Μπέικος (46′ Τσιότρας), Ροτζέριο, Καραγιώργος, Γκαραβέλας, Ζαρίφης (74′ Σταθόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…