Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας της. Με γκολ από τα αποδυτήρια όπως συνηθίζουμε να λέμε άρχισαν οι Ευξεινουπολίτες καθώς στο 2ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Δήμας με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Πρατή.

Στο ημίωρο ο Δήμας εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία μεταξύ των αμυντικών του Αχιλλέα και με πλασέ πέτυχε άλλο ένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Σημειώνουμε πως στο διάστημα μεταξύ των δύο τερμάτων, οι «πράσινοι» είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκρέμι, ενώ ο Αχιλλέας απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τους Κατσιαβριά, Κλίντον.

Στο 50’ έγινε το 3-0 με κεφαλιά του Πρατή. Στη φάση αυτή αντιστράθηκαν οι ρόλοι καθώς ο Δήμας ήταν δημιουργός με κεφαλιά-πάσα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πρατής είχε διπλή ευκαιρία με το κεφάλι για να σκοράρει αλλά ο Γκιάτα έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Αχιλλέας είχε δοκάρι σε σουτ του Κωστόπουλου και μείωσε σε 3-1 με πλασέ του Κατσιαβριά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε οκτώ λεπτά πριν τη λήξη με σουτ του Βαγγέλη Ρούσα.

Στα αξιοπερίεργα του αγώνα το γεγονός ότι έπαιξαν συμπαίκτες θείος κι ανηψιός, Δημήτρης και Ιωάννης Τσουκάρας!

Δήμητρα: Σούρλας, Μπιρμπίλης, Νικηφοράκης (60’ Ν. Σιούτης), Πλαβός, Σταντζούρης (55’ Νικοβιώτης), Παπαγεωργίου (30’ Τετριμίδας), Μπαζής, Γκαρνίδης (60’ Βαγγ. Ρούσας), Πρατής (55’ Καραθόδωρος), Δήμας, Γκρέμι.

Αχιλλέας: Γκιάτα, Μόσχος (75’ Τιλιγαδάς), Τσεκούρας (80’ Κάσα), Βερλάσι, Δ. Τσουκάρας, Κωστόπουλος, Αλντίν, Τσιλαφάκης (Ι. Τσουκάρας), Κατσιαβριάς, Μαλλιαρός (80’ Βαζούρας), Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…