• 30 Μαρτίου, 2024

Μαθητές ανέλαβαν εργασίες καλλωπισμού στο ΓΕΛ Αλμυρού

Μαθητές ανέλαβαν εργασίες καλλωπισμού στο ΓΕΛ Αλμυρού

Μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού οικειοθελώς ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν εργασίες καλλωπισμού των σχολικών αιθουσών όλου του σχολείου. Ειδικότερα, μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου πραγματοποίησαν για πάνω από έναν μήνα εργασίες, όπως το ξήλωμα όλων των πεπαλαιωμένων πρασινοπινάκων, το στοκάρισμα και το βάψιμο όλων των αιθουσών του σχολείου.

Με δήλωσή της, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αλμυρού κα Άννα Μπουκόρου εξήρε την εργατικότητα, τη συνέπεια, την προσφορά των μαθητών και τους συνεχάρη δημοσίως. Όπως είπε «αξίζουν θερμές ευχαριστίες στους μαθητές αλλά και στους γονείς τους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Διευθύντριας κι έδωσαν την άδειά τους για την αποπεράτωση της παραπάνω προσπάθειας. Η ενεργός συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιου είδους διαδικασίες- πέρα των αμιγώς εκπαιδευτικών- τους εμπλέκουν συναισθηματικά στη σχολική ζωή και συμβάλλουν στην όξυνση της υπευθυνότητας και την ενίσχυση της ενσυναίσθησης.

Πρόκειται για τους μαθητές: Κοντοβά Σταύρο, Γράβο Σταύρο, Αμβράζη Χρήστο, Καλόσι Χρήστο, Τσιάμη Βασίλη, Τσιάμη Θανάση, Κρικώνη Σάββα, Λεμούσια Χάρη, Δεληζήση Ιορδάνη, Δεληζήση Χρήστο, Βέτσικα Κωνσταντίνο, Καραγεώργο Βαγγέλη, Αλεξογιαννόπουλο Γεώργιο. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε όμως και στον Δήμαρχο Αλμυρού, κο Δημήτριο Εσερίδη, ο οποίος ενέκρινε αμέσως την χρηματοδότηση του ως άνω έργου καθώς και στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κο Τσαντούρη Ιωάννη, που διεκπεραίωσε αύθις την απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών από τον σχολικό χώρο. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που συντελέσατε το σχολείο μας να αλλάξει όψη και να γίνει πιο φιλικό πρωτίστως προς τους μαθητές μας».


Σχετικά Άρθρα

Μια αγκαλιά ο Αλμυρός στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Γεωργίου Γιαννιού

Μια αγκαλιά ο Αλμυρός στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Γεωργίου Γιαννιού

Σκέψεις, εμπειρίες και βιώματα που μοιράστηκε μαζί μας ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, καταγράφονται στο βιβλίο…
Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 19:00 για συζήτηση…
Καταδίκη για πρώην Αντιδήμαρχο Αλμυρού

Καταδίκη για πρώην Αντιδήμαρχο Αλμυρού

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του…