• 5 Φεβρουαρίου, 2024

Κέφι, εκπλήξεις και βραβεύσεις στην κοπή πίτας της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού

Κέφι, εκπλήξεις και βραβεύσεις στην κοπή πίτας της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού για το 2024, στο Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη.

Η παρουσία των επαγγελματοβιοτεχνών, επισήμων και φίλων του Συλλόγου ήταν η έμπρακτη απόδειξη ότι παραμένουμε Ένωση, παραμένουμε ενεργοί, αλλά και ότι για ακόμη μια φορά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δυναμικά την επιχειρηματική μας χρονιά, στην πόλη μας, στον Αλμυρό μας, με εξωστρέφεια, μεράκι και ευρηματικότητα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ευστάθιος Βαρβαρέλης. Τα δύο φλουριά κέρδισαν η κα Αφροδίτη Μάνου και ο κ. Δαγλουκιάρης Λάζαρος και  αντιστοιχούν σε 2 δωρο-επιταγές αξίας 50 ευρώ που οι τυχεροί μπορούν να εξαργυρώσουν με ψώνια στην αγορά του Αλμυρού.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Γιώργος Πάγκαλος και η Aida με την ορχήστρα τους, οι οποίοι δεν μας χάλασαν χατήρι, αλλά μας χάρισαν μοναδικές στιγμές κεφιού! Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η εκδότρια της εφημερίδας Λαός της Μαγνησίας κα Βιβή Τσιντσίνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Τσαγανού Χρύσα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγνησίας κα Βίκυ Αγγελίδη – Παπαθανασίου, ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας κ.  Τσιαπλές Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Ζαχείλας Βασίλης, η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κα Καναβιτσά Μαρία, ο πρόεδρος της καφεστίασης Αλμυρού κ. Μπακίρης Ευάγγελος, αντιδήμαρχοι, αιρετοί, πρόεδροι κοινοτήτων, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων.

Ακολουθεί η ομιλία του πρόεδρου της Ένωσης κ. Θανάση Χατζηκυριάκου:

Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης. Διανύουμε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο, όμως έχουμε πολλά όπλα στο δυναμικό μας, εξαιρετικά Αλμυριώτικα προϊόντα, καλούς επαγγελματίες, ενώ ανοίγονται προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας,  μέσα από μεγάλα έργα που δρομολογούνται σε κυβερνητικό και τοπικό επίπεδο.

Φέτος, είναι μεγαλύτερη ανάγκη παρά ποτέ, να αποδείξουμε ότι όλοι μας μπορούμε να λειτουργήσουμε ως Ένωση, αφού θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το open mall. Αναφέρομαι σ’ εσάς τους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες καταστημάτων στις οδούς ανάπλασης, στη Δημοτική Αρχή, το Επιμελητήριο, το Δ.Σ. της Ένωσης.

Πρόκειται για ένα έργο, που θα αλλάξει την εικόνα στην αγορά μας, θα ενισχύσει την ψυχολογία των επαγγελματιών και αυτό θα φτάσει στον πελάτη που θα μας προτιμήσει και θα κάνει ευχαρίστως την βόλτα του στην πόλη μας.

Στόχος, είναι να εμπλουτιστεί η αγορά μας και με άλλα είδη και με νέους επαγγελματίες, με φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Καλή μας χρονιά, ενωτική, δημιουργική, επιτυχημένη,      αποδοτική! Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο μέλος του Συλλόγου μας κα Βιβή Τσιντσίνη η οποία με μεγάλη προθυμία ανέλαβε να παρουσιάσει την εκδήλωσή μας.

 

Διαγωνισμός βιτρίνας

Κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων δημιουργήθηκε ένα άλμπουμ φωτογραφιών στη σελίδα της Ένωσης στο facebook. Περιείχε τις φωτογραφίες από τις βιτρίνες των καταστημάτων που οι έμποροι θέλησαν να συμμετάσχουν και έστειλαν φωτογραφίες για τον διαγωνισμό.

Με τα δικά σας like, των πελατών και πολιτών, αναδείχθηκαν οι τρεις νικητές του διαγωνισμού βιτρίνας.

Τρία βραβεία αντιστοιχούν σε τρεις δωροεπιταγές, για το πρώτο βραβείο αξίας 100 ευρώ, για το δεύτερο και τρίτο, από μια επιταγή αξίας 50 ευρώ.

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η η κα Όλγα Ανδρωνά – παιδικά ρούχα Ανδρωνά, το δεύτερο βραβείο η κα Κωνσταντίνα Χουλιαρά –  Blush cosmetics και το τρίτο βραβείο ο  Κατσαούνης Δημήτρης – ανθοπωλείο. Τα βραβεία απένειμαν ο κ. Παναγιώτης Μπούντης, ο κ. Θανάσης Δαλακούρας και ο κ. Χάρης Μπέκος.

 

Το Δ.Σ. τίμησε τον Παναγιώτη Μπούντη

Το Δ.Σ. ψήφισε, αποφάσισε, να τιμήσει τον κ. Παναγιώτη Μπούντη, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού για την προσφορά του στον συνδικαλισμό και την Ένωση.

Πάνω από 20 χρόνια συνδικαλισμού… επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, είχε πει «ότι η Ένωση είναι το σπίτι του επαγγελματία, αλλά και ο συνδετικός κρίκος με το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία…» και αυτό το υπηρέτησε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηκυριάκος απένειμε την πλακέτα στον έντονα έκπληκτο και συγκινημένο Παναγιώτη Μπούντη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: Αυτή η έκπληξη είναι μια μεγάλη χαρά, είναι μεγάλη τιμή για ‘μενα… Αυτά τα παιδιά τα αγαπώ πάρα πολύ, είμαι δίπλα τους για πολλά χρόνια και θα συνεχίσω να είμαι, στο βαθμό που μπορώ και δύναμαι. Θα ήθελα να ξέρετε ότι τα άτομα που ασχολούνται στα συνδικαλιστικά και στα συλλογικά είναι άτομα που έχουν μεράκι να βοηθήσουν τον τόπο, να τον προωθήσουν και σε ό,τι έχει να κάνει με αυτόν είναι ευλογημένος και έχει πολλά πράγματα να δείξει… μοχθούνε καθημερινά, στερώντας τον χρόνο από τις δουλειές τους και την οικογένειά τους και με πολύ κόπο προσπαθούν να λύσουν καθημερινά προβλήματα και να δημιουργήσουν τις βάσεις για νέα πράγματα στην περιοχή μας. Πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε με τη συμμετοχή μας και τον αγώνα μας. Αυτή θα είναι η ανταμοιβή τους. Πρέπει οι δικοί μας εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και οι βουλευτές, να συνδράμουν σ’ αυτό… Ένα μεγάλο χειροκρότημα γι’ αυτά τα παιδιά.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης από μικροφώνου ευχαρίστησε: το κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη για την άριστη συνεργασία, τα Μέσα Ενημέρωσης για την προβολή και κάλυψη, για τις πίτες, τα ζαχαροπλαστεία Ελληνικόν, Νεφέλη, Τάσος, για τις αφίσες χορηγός είναι το cafe Stretto, για της κάρτες εισόδου το café unique, και για τις κάρτες της λαχειοφόρου η Μεταφορική Τσολάκης, τον κ. Κατσαούνη για την όμορφη ανθοδέσμη, τους χορηγούς που τοποθέτησαν τις μακέτες τους στο banner τους: Τζιβινίκο Θοδωρή interior designer, Καρκαλιά Μάριο πρατήριο καυσίμων EKO, Φώτη Τσέλια μεταφορική, Αργυρόπουλο Βασίλειο μηχανήματα επεξεργασίας ελαιών, Μπουρλή Ηλία Ecodom, Γκρίνιας cars, Μάμμος εξειδικευμένο Συνεργείο φορτηγών,  Ζιγγιρίδη Ευθύμιο GBhorizons, Τσερκετζίδη Ανδρέα Γενική Ταχυδρομική, Θεοδώρου Χρήστο χωματουργικά, Ξυνό Στέργιο – Τέντες, Μπέκο Χάρη Στεγνοκαθαριστήριο, Χατζηκυριάκο – Γκούσια Ο.Ε. Συστήματα αλουμινίου – PVC, Στεφανής – metal center, Τσιάμης nobilis pro, Κοτινόπουλος Νίκος – υγραεριοκίνηση.

Το Δ.Σ. ιδιαίτερα ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης τους φίλους του Συλλόγου: Ζωή Διαμαντοπούλου, Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, Βασιλική Χατζηκυριάκου και Μαίρη Κρικελά.

 

Θυμίζουμε ότι τα μέλη του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης είναι:

Πρόεδρος, ο κ. Αθανάσιος Χατζηκυριάκος

Α΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Θανάσης Δαλακούρας

Β΄Αντιπρόεδρος, ο κ. Τσόγκας Κωνσταντίνος

Γραμματέας η κα Σοφία Μπίλικα

Ταμίας, ο κ. Μπέκος Χάρης

Μέλη,  ο κ. Κώστας Κρικελάς, η κα Κατερίνα Μπατζάκα, ο κ. Μπογδανίδης Γιάννης, ο κ. Ξυνός Στέργιος, ο κ. Μελίσσης Χρήστος