• 21 Ιανουαρίου, 2024

Ρεπορτάζ και εικόνες από τη νίκη του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Σούρπης

Ρεπορτάζ και εικόνες από τη νίκη του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Σούρπης

Καλύτερος ο Ολυμπιακός Βόλου, πέρασε με 0-2 από το γήπεδο της Σούρπης. Ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και με βροχή, η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μας, οπότε ο νικητής θα κρίνονταν από τη δύναμη, το πάθος, την ένταση και όχι την τεχνική. Οι “ερυθρόλευκοι” έμπαιναν πιο δυνατά στις μονομαχίες και ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Στο 10ο λεπτό συρτό σουτ του Αναστασίου εκτός μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Γκόγκος, λίγο πιο μετά κεφαλιά του Παπακώστα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Αναστασίου, καλύτερη όμως μιας και ο υψηλόσωμος επιθετικός πάτησε γερά και σηκώθηκε ψηλά στην πορεία της μπάλας.

Στο 22’ καλή ευκαιρία όταν ο Καμπέρης βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Γκόγκο, σούταρε όμως στο σημείο όπου βρίσκονταν αυτός (στη φωτό το στιγμιότυπο της φάσης) και στο 25’ είχαμε πεντάλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων στην κερκίδα όπου έπεσε ξύλο μεταξύ των φιλάθλων.

Κεφαλιά του Κούλπα εξουδετέρωσε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας του Αίαντα και φθάσαμε στο 37’ όταν έγινε το 0-1. Ο Βούλγαρης ανέτρεψε τον Σκοπελίτη και σωστά υποδείχθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο παθών…

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30’ με μακρινό σουτ του Δημητρίου που πήγε στα χέρια του Σιδεράκη, καλύτερη ίσως στιγμή τους ήταν στις καθυστερήσεις όταν ο Γκρίνιας αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα πλάγια κι ενώ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν εκτός θέσης.

Στο 59’ το 0-2 με μακρινό σουτ του Σκοπελίτη, εκτέλεση φάουλ ήταν μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής που κόντραρε στο πόδι του Βούλγαρη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας. Ο Αίας είχε μια καλή στιγμή με τον Γ. Κωστούλα, την προσπάθεια του οποίου έπεσε και μπλόκαρε ο Σιδεράκης, ενώ ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις με τον Κακάμη και τον Ζέρη που βρήκαν σε ετοιμότητα τον πορτιέρε των «κιτρινόμαυρων».

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (65’ Γ. Κωστούλας), Γκρίνιας, Ξηροκώστας, Βούλγαρης (65’ Θυμιόπουλος), Φαράντος, Ράπτης, Καρράς (85’ Ζούρκος), Νικογιάννης (76’ Ιζάι), Δημητρίου, Ντούρας (85’ Γιαννακές).
Ολυμπιακός: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (82’ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Αναστασίου, Τασιούλης (75’ Ζέρης), Σέττος (75’ Καρατσόλης).


Σχετικά Άρθρα

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…
Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Νταμπλούχος ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός, με αυτογκόλ λύγισε την αντίσταση του Πυράσου

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το νταμπλ νικώντας 1-0 τον Πύρασο στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη…
Αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου

Αφιέρωμα στον τελικό του Κυπέλλου

Πύρασος-Ολυμπιακός Βόλου είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Αύριο Κυριακή 28 Απριλίου στις 17:00,…