• 21 Ιανουαρίου, 2024

Σημαντικό τρίποντο για Αγία Άννα απέναντι στον Πύρασο

Σημαντικό τρίποντο για Αγία Άννα απέναντι στον Πύρασο

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, η Αγία Άννα κέρδισε τον Πύρασο παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μία ώρα και παρέμεινε στην πρώτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο γήπεδο της Νίκης, η Αγία Άννα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου και προηγήθηκε 2-0 με δύο τέρματα του αρχισκόρερ της κατηγορίας, Ιάσονα Παπαδημητρίου. Το πρώτο στο 25’ με πέναλτι και το δεύτερο στο 34’ με πλασέ. Ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και ακόμη δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ στο 38’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Καλαντζή ο Γιάννης Βέργος.

Όπως ήταν φυσικό, ο Πύρασος πίεσε πολύ στην επανάληψη. Μείωσε με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Πέτρου Αγιασιώτη στο 58’, είχε δύο δοκάρια με τους Διαμαντόπουλο, Αγιασιώτη (το ένα στο 2-0, το άλλο στο 2-1), ενώ μετά το γκολ του, έχασε σημαντικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τους Ροτζέριο, Καραγιώργο που βρήκαν σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα.

Μία καλή στιγμή με τον Χειλά για τους Βολιώτες, μία φάση εξ επαφής με τον Ρακή στο φινάλε για τους Αγχιαλίτες.

Αγία Άννα: Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος (71’ Παπαδήμος), Χολέβας, Στεργιόπουλος, Βέργος, Τσελεπής (62’ Χειλάς), Κόλα (85’ Αλεξανδρίδης), Παπαδημητρίου, Αργύρης, Κορέτα (62’ Ζαφειρίου).
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Νίνος, Ρακής, Μιχόπουλος, Τσιότρας (46’ Αγιασιώτης), Γ. Θεοδωρόπουλος, Ροτζέριο (84’ Ζαρίφης), Κατσιγιάννης (65’ Καραγιώργος), Γκαραβέλας (46’ Διαμαντόπουλος), Αλαμάνης (65’ Μπέικος).


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών στον Αλμυρό / φωτορεπορτάζ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο ΕΠΑΛ Αλμυρού κι αφορούσε…
Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι δηλώσεις στο e-almyros

Γιώργος Τσίπρας: «Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδιέξοδο γιατί δεν είχε ποτέ ενιαία εξωτερική πολιτική» – Οι…

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της 17ης Μαΐου στην πόλη του Αλμυρού. Ανάμεσά τους και…