• 21 Ιανουαρίου, 2024

Δεν έφθανε ο Κατσιαβριάς για τον ελλιπή Αχιλλέα…

Δεν έφθανε ο Κατσιαβριάς για τον ελλιπή Αχιλλέα…

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, δεν έφθανε η απόδοση του Θανάση Κατσιαβριά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Αχιλλέας στα Λεχώνια. Έβαλε δύο γκολ, το ένα με φάουλ σχεδόν από το κέντρο και το άλλο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο οι γηπεδούχοι της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα κέρδισαν με σκορ 3-2.

Το 1-0 ο Ροδοβίτης στο 18′ με φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση και το 2-0 στο 34′ ο Μπιφάνης από κοντά ύστερα από απόκρουση του Τίτα σε σουτ του Γκογκινούδη. Ο Αχιλλέας μείωσε στο 61′ με φάουλ του Κατσιαβριά, μετά είχε μία πολύ καλή φάση με τον Κλίντον για να ισοφαρίσει και στο 73′ ο Γκογκινούδης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το 3-1.

Ο Κατσιαβριάς σκόραρε ξανά στο 78′, είχε σουτ που απέκρουσε ο Λούκας και μετά από λίγο τραυματίστηκε στον προαγωγό. Χωρίς αυτόν στην ενδεκάδα, στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.
Σημειώνουμε ότι από πλευράς Αχιλλέα δόθηκαν συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα, ενώ δεν έπαιξαν οι βασικοί Μαλλιαρός, Μπεζάτης, Καμόσος, Αλντίν και Τσεκούρας.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Λούκας, Χιώτης (70′ Βερντόβα), Μούτος, Ροδοβίτης, Ιντζόγλου, Καζάκης, Καράνταγλης (70′ Καλαϊτζίδης), Βαλαρούτσος (85′ Ξενάκης), Μπιφάνης (60′ Λατίφη), Παππάς (85′ Χρ. Ραφτόπουλος), Γκογκινούδης.
Αχιλλέας: Τίτας, Σιαφάκας, Κάσα, Κωστόπουλος (46′ Γκιάτα), Μόσχος, Καλτσάς, Παναγιώτου, Αργυρίου, Κατσιαβριάς (82′ Βαζούρας), Τιλιγαδάς, Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…