• 17 Δεκεμβρίου, 2023

Νικητήριο γκολ από τον Μπαζή για την Δήμητρα

Νικητήριο γκολ από τον Μπαζή για την Δήμητρα

Για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική, ο αγώνας της Δήμητρας είχε το ίδιο σκορ, 2-3. Μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα της Ευξεινούπολης χαμογέλασε και πήρε σημαντικό τρίποντο που της έδωσε το δικαίωμα να μειώσει την απόσταση από την Δάφνη. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αφενός γιατί ο Άνθιμος Γαζής προηγήθηκε νωρίς, αφετέρου διότι ισοφάρισε στα μισά του β’ ημιχρόνου. Όμως οι παίκτες του Νίκου Βούλγαρη είχαν καλή παρουσία κι έδειξαν αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Στο 3ο λεπτό ο Μπιρμπίλης αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο επόμενο έγινε το 1-0 για τον Άνθιμο Γαζή με σκόρερ τον Κίτσα. Η ισοφάριση στο 16’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τετριμίδας και εκτέλεσε εύστοχα ο Δήμας. Λίγο αργότερα, ευθύβολο σουτ του Μπιρμπίλη από ευνοϊκό σημείο απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 29ο λεπτό, η Δήμητρα έφθασε στο 1-2. Ο Μπιρμπίλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Πλαβός διεκδίκησε την μπάλα που στρώθηκε εκεί όπου βρισκότανε ο Κούργιας. Με δικό του σουτ κατέληξε στα δίχτυα. 2-2 στο 65’ ξανά με τον Κίτσα για τον σύλλογο των Μηλεών, ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για τους Ευξεινουπολίτες και το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 75’. Σε κόρνερ του Μπιρμπίλη, στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και σκόραρε ο Μπαζής, που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο. Πιο μετά, ο Δήμας είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει σε κενή εστία, από πάσα του Γκρέμι, αλλά αστόχησε και παρέμεινε το άγχος μέχρι τέλους… Ακόμη κι έτσι όμως, η Δήμητρα πήρε σημαντική νίκη που ήθελε πολύ…

Σημειώνουμε πως σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έπαιξαν τέσσερις φορές εκτός έδρας και έχουν πανηγυρίσει τρεις νίκες.

Για την Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντζούρης (70’ Νικηφοράκης), Κούργιας, Τετριμίδας (88’ Ηλ. Μόσχος), Μπιρμπίλης (88’ Κεπεσίδης), Π. Ρούσας (46’ Μπαζής), Δήμας, Καραθόδωρος (70’ Παπαγεωργίου).


Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…
Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…