• 17 Δεκεμβρίου, 2023

Χριστούγεννα στην κορυφή για τους Μυρμηδόνες!

Χριστούγεννα στην κορυφή για τους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες κέρδισαν 0-3 στο γήπεδο των Λεχωνίων την τοπική Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και έτσι έπιασαν ξανά κορυφή προσπερνώντας την Δάφνη.

Για ένα ημίωρο οι παίκτες του Θοδωρή Σκούρα δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αυτό έγινε στο 31’ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Τσόγκα. Πολύ γρήγορα το 0-2, πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε σουτ του Βούλγαρη και στην επαναφορά σκόραρε ο Τίτου. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ο Τσόγκας είχε χαμένο πέναλτι καθώς η εκτέλεσή του έφυγε άουτ. Στην επανάληψη, από προσπάθεια του Τόπα που χτύπησε στο δοκάρι, επωφελήθηκε ο Μακρής για το 0-3 στο 62ο λεπτό. Για τους νικητές δοκάρι είχε επίσης ο Τίτου στο 20’ και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Σημειώνουμε ότι ντεμπούτο στη Β’ Τοπική με τη φανέλα των Μυρμηδόνων έκανε ο Κωνσταντίνος Τιμπλαλέξης, γεννηθείς το 2009, ενώ στον πάγκο της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα κάθισε για πρώτη φορά ο Στέργιος Σιαμέτης ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Διαγόρα και συνεχίζει στην κατηγορία ως τεχνικός πλέον στον σύλλογο των Λεχωνίων.

Μετά από 9 αγωνιστικές, οι Μυρμηδόνες διατηρούν το αήττητο με επτά νίκες-δύο ισοπαλίες και 23 βαθμούς, έναντι 21 της Δάφνης και 18 των Ατρομήτου, Δήμητρας. Από την άλλη, η Ένωση είναι χαμηλά, στην ενδέκατη θέση με μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ένωση Λεχωνιών Νηλέας: Τσιόβολος (80’ Αρ. Γανωτής), Απ. Γανωτής, Μούτος, Ν. Ραφτόπουλος (70’ Κατσαλής), Μάρκος, Σαραφίδης, Λατίφη, Κορέντης (80’ Ζαφειρίου), Παππάς, Διακουμής (46’ Νασιούλας), Χρ. Ραφτόπουλος (80’ Λάμη).
Μυρμηδόνες: Τούντορ (75’ Μιχαλακόπουλος), Μπούρχας (65’ Μπίνας), Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Χριστέλος (46’ Μπιρμπίλης), Βούλγαρης (46’ Τιμπλαλέξης), Τίτου, Τσόγκας (46’ Μάντζαρης), Μπένος, Μακρής, Τόπας.


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…