• 17 Δεκεμβρίου, 2023

Νίκη για Πύρασο σε ματς που στιγματίστηκε από σοβαρό περιστατικό

Νίκη για Πύρασο σε ματς που στιγματίστηκε από σοβαρό περιστατικό

Ο Πύρασος νίκησε 3-0 τον Αίαντα σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τη φάση του 34ου λεπτού. Ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ν. Αγχιάλου και ο Τάσος Γκόγκος χτύπησε στον θώρακα και αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο έδαφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η ακτινογραφία θώρακος που έβγαλε ήταν καλή και οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις στο παθολογικό τμήμα. Περαστικά από εμάς προς τον αγαπητό φίλο τερματοφύλακα του Αίαντα.

Στα αγωνιστικά θέματα, άστοχο το πρώτο σουτ του αγώνα από το ημικύκλιο όταν ο Ροτζέριο δοκίμασε το πόδι του στο 4ο λεπτό. Πολύ καλή ευκαιρία λίγο αργότερα, ο Γκαραβέλας έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Αραπίτσας σούταρε ψηλά άστοχα. Μακρινό σουτ του Τσιότρα στο 24′ μπλόκαρε σταθερά ο Γκόγκος.

Στο 34′, από σέντρα του Λάμπου, ο Αραπίτσας το στοπάρισμα και γυριστό σουτ προς την εστία. Στη φάση, πάνω στη γραμμή του τέρματος, μπήκαν ο Παπανικολόπουλος, ο Γκόγκος και ο Γκαραβέλας. Ο ρέφερι Γραββάνης υπέδειξε πέναλτι (για σπρώξιμο του Γκαραβέλα από τον αμυντικό του Αίαντα) και κόκκινη κάρτα στον Γκόγκο (για εξύβριση προς τον διαιτητή). Ο γκολκίπερ του Αίαντα χτύπησε στο στέρνο και παρέμεινε κάτω για σχεδόν είκοσι λεπτά (μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο). Οι άνθρωποι από τον πάγκο του Αίαντα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις υποδείξεις του διαιτητή, ζητώντας επιθετικό φάουλ και όχι παράβαση πέναλτι σε αυτή τη φάση.

Μετά τη μεγάλη, αναγκαστική διακοπή, όταν το ματς ξανάρχισε, ο Ροτζέριο ευστόχησε στο πέναλτι με τον Φαράντο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια του Αίαντα ελλείψει δεύτερου γκολκίπερ. Στο 45’+8′ του πρώτου μέρους το γκολ, ενώ στο 45’+15′ οι φιλοξενούμενοι σε μια στημένη φάση απείλησαν όταν αμαρκάρισμτος ο Ξηροκώστας έπιασε κεφαλιά, δίχως στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πύρασος σκόραρε δύο φορές με τον Θανάση Γκαραβέλα στο 64ο και 79ο λεπτό, ενώ ο Ράπτης επενέβη δύο φορές σε προσπάθειες του Ντούρα στο 69′, πρώτα σε σουτ και μετά σε γυριστή κεφαλιά.

Πρώτη συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΘ για δύο νεαρούς από την ακαδημία της Σούρπης, του Δημήτρη Κωστούλα, γιου του προέδρου και του Πέτρου Ζούρκου.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης (66′ Παπαδόπουλος), Ρακής, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Γ. Θεοδωρόπουλος, Αλαμάνης (80′ Ζαρίφης), Αραπίτσας (66′ Καραγιώργος), Ροτζέριο (71′ Αγιασιώτης), Γκαραβέλας (80′ Μαντζαβίνος).
Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Θυμιόπουλος (80′ Γιαννακές), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Βούλγαρης (58′ Κομπούρας), Φαράντος, Καρράς, Νικογιάννης (67′ Χρυσικός), Δημητρίου (80′ Δ. Κωστούλας), Ντούρας (80′ Ζούρκος).


Σχετικά Άρθρα

Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Νέος επιθετικός στον Αίαντα Σούρπης

Μεταγραφή επιθετικού για την ομάδα της Σούρπης καθώς ο Μάριος Μάνος αφήνει τα πράσινα του Πελασγιακού…
Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Μετά τον νεαρό αμυντικό Σωκράτη Τόγια, ο Πύρασος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του κι αυτή είναι…
Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Η μεταγραφική αρχή για τον Αίαντα Σούρπης είναι εντυπωσιακή καθώς συμφώνησε με τον Αποστόλη Λάμπο και…