• 2 Δεκεμβρίου, 2023

Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Θησέας-Πύρασος 1-1 σε γκολ, δοκάρια …και διαμαρτυρίες!

Τρομερή μονομαχία ανάμεσα σε Θησέα και Πύρασο στο Βασδέκειο που το 1-1 δεν άρεσε σε καμία ομάδα… Πολλές δυνατές μονομαχίες, φάσεις, οι παίκτες έπαιζαν σαν να ήταν τελικός!

Ο Θησέας προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Καραμανλή από τα 30 μέτρα που πήγε στο «παραθυράκι» τις εστίας. Ο Πύρασος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στο 30’ με έναν πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό και γκολ του Γκαραβέλα, ενώ είχε πολύ καλές φάσεις για να φθάσει στην ανατροπή με τους Καραγιώργο, Κατσιγιάννη. Στην επανάληψη ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που ανέβασαν την απόδοσή τους, «συγκλονιστικοί, βγάλανε τρομερή ψυχή» όπως ανέφερε ο προπονητής τους Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος.

Στο 75’ σουτ του Αραπίτσα χτύπησε στο δοκάρι, μετά βρήκε το σώμα του τερματοφύλακα και κατέληξε κόρνερ, στο 90’+2’ ο Ράπτης έβγαλε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Νιαώτη και στο 90’+4’ ο Νιαώτης, πάλι με φάουλ, είχε δοκάρι!

Οι ομάδες ζήτησαν πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτα στο 75’ ο Πύρασος σε μαρκάρισμα στον Τσιότρα και στο 90’ ο Θησέας σε μαρκάρισμα στον Καραμανλή, ενώ η ομάδα της Αγριάς ζήτησε κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη που δόθηκε σε παίκτη των φιλοξενουμένων στο α’ 45λεπτο.

Σημειώνουμε ότι για τον Θησέα πολλές και σημαντικές οι απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι Βλάχος, Οικονόμου, Γούτσιος, Δημητριάδης, Χατζησταμάτης, ο Λίτσος έπαιξε αλλαγή αν και τραυματίας, ανέτοιμος, ενώ στο 25’ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Βουρδάκης.

Θησέας: Κουτσιρίμπας, Παρίσης, Κουκουτής (65’ Λίτσος), Ιακωβίδης, Καραλόπουλος, Νιαώτης, Καραμανλής, Πρίφτη, Βουρδάκης (25’ Ζέρβας), Σιώμος, Μάστορας.
Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Ρακής, Γ. Θεοδωρόπουλος, Τσιότρας, Ροτζέριο (69’ Αλαμάνης), Γκαραβέλας (85’ Φούκης), Κατσιγιάννης (69’ Αγιασιώτης), Καραγιώργος (60’ Αραπίτσας).


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Ανακοίνωσε Χειλά ο Πύρασος

Μετά τον νεαρό αμυντικό Σωκράτη Τόγια, ο Πύρασος ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του κι αυτή είναι…
H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

O τελικός Κυπέλλου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του “Λαού”

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο ήταν γιορτή καθώς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια εντός κι εκτός…