• 2 Δεκεμβρίου, 2023

Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν πολύ καλή απόδοση, ο Πρωτεσίλαος βρέθηκε σε κακή ημέρα και έτσι γράφηκε το 1-5 στο γήπεδο του Πτελεού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χρήστου Κοντοβά ο Βούλγαρης ο οποίος σημείωσε χατ τρικ με σουτ στο 1ο λεπτό και δύο πέναλτι στο 8ο και 23ο λεπτό.

Ο Κωστόπουλος μείωσε σε 1-3 στο 40’ και η στιγμή που θα λέγαμε πως έκρινε το ματς έγινε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους όταν ο Πρωτεσίλαος κέρδισε πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος το εκτέλεσε και ο Απόστολος Κοντοβάς το έπιασε. Έτσι, αφού δεν έγινε το 2-3 που θα ξανάβαζε με αξιώσεις τους γηπεδούχους στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, οι Νικιώτες «χτύπησαν» νωρίς στο β’ μέρος. Ο Τσαπέρος με κεφαλιά το 1-4 ύστερα από κόρνερ του Σούλη στο 50’ και ο Κουτσαρνάκης το 1-5 στο 70’ μετά από ασίστ του Μόσχου.

Οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου έκαναν λόγο για χτύπημα της μπάλας στο στήθος και όχι στο χέρι στο πρώτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους, ενώ οι Νέοι Αθλητές είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ζαχαριουδάκη στο 6ο λεπτό. Με το σημερινό διπλό στον Πτελεό, οι «κυανόλευκοι» της Ν. Ιωνίας έφθασαν τους 8 βαθμούς και προσπέρασαν τους Φτελιανούς.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Κόρκος, Λεϊμονής, Τσούμας, Κ. Κόρκος, Κούκα (50’ Κουτσοκέρας), Σιαμανίκος (86’ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (86’ Χριστοδούλου), Θ. Κόρκος, Κωστόπουλος.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης, Καρυώτης, Σούλα, Τσαπέρος (70’ Αλεξάνδρου), Αναγνώστου, Κουσούλης, Ζαχαριουδάκης, Σιαφαρίκας (46’ Κουτσαρνάκης), Τάσιος (85’ Ζάχος), Βούλγαρης (56’ Μόσχος).


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…