Άνετο πέρασμα για Δήμητρα στο Αχίλλειο

Άνετο πέρασμα για Δήμητρα στο Αχίλλειο

Με καλή εμφάνιση στο γήπεδο «Απόστολος Πλασταράς», η Δήμητρα νίκησε 3-1 τον τοπικό Αχιλλέα και διατήρησε τη θέση της στα υψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπιρμπίλης το 0-1 στο 23ο λεπτό, ο Πλαβός το 0-2 στο 50ό και ο Κακλιάς το 0-3 στο 65ο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’ με τον Τσιλαφάκη.

Σημειώνουμε πως ο Πλαβός σκόραρε με τακουνάκι (!!!) ξεδιπλώνοντας όλο το ταλέντο του… όταν μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Στουρνάρα. Για πρώτη φορά έπαιξε ο 17χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Σούρλας για την Δήμητρα κι έπιασε πέναλτι του Θανάση Κατσιαβριά! Αυτό συνέβη στο 85’, λίγο πριν ο Αχιλλέας σκοράρει με τον 15χρονο Τσιλαφάκη που σημείωσε ωραίο τέρμα με γυριστό σουτ.

Ο Κατσιαβριάς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, στο 19’ με πλασέ, ενώ οι Ευξεινουπολίτες είχαν τρία δοκάρια,  στο 35’ σε σέντρα-σουτ του Στουρνάρα στο οριζόντιο, στο 55’ σε κεφαλιά του Στουρνάρα και στο 75’ σε σουτ στην κίνηση του Καραθόδωρου.

Ο Αχιλλέας θα ψάξει πλέον την πρώτη του νίκη στη Β’ Κατηγορία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Πρωτεσίλαο, ενώ η Δήμητρα, αφού κέρδισε Πτελεό, Αχίλλειο, υποδέχεται τον Ατρόμητο την 8η αγωνιστική.

Αχιλλέας: Τίτας (67’ Κωνσταντίνου), Γκιάτα (61’ Βαζούρας), Αλντίν, Κωστόπουλος, Μόσχος (67’ Τιλιγαδάς), Καμόσος (80’ Αλ. Μουζουράκης), Παναγιώτου, Μαλλιαρός, Κατσιαβριάς, Τσεκούρας, Κλίντον (67’ Τσιλαφάκης).
Δήμητρα: Χαλάτσης (65’ Σούρλας), Γκαρνίδης (60’ Β. Ρούσας), Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Κούργιας, Μπαζής (60’ Ν. Σιούτης), Μπιρμπίλης, Π. Ρούσας (46’ Κακλιάς), Στουρνάρας (65’ Καραθόδωρος), Δήμας.

 


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του…
Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική…