• 2 Δεκεμβρίου, 2023

Άνετο πέρασμα για Δήμητρα στο Αχίλλειο

Άνετο πέρασμα για Δήμητρα στο Αχίλλειο

Με καλή εμφάνιση στο γήπεδο «Απόστολος Πλασταράς», η Δήμητρα νίκησε 3-1 τον τοπικό Αχιλλέα και διατήρησε τη θέση της στα υψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπιρμπίλης το 0-1 στο 23ο λεπτό, ο Πλαβός το 0-2 στο 50ό και ο Κακλιάς το 0-3 στο 65ο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88’ με τον Τσιλαφάκη.

Σημειώνουμε πως ο Πλαβός σκόραρε με τακουνάκι (!!!) ξεδιπλώνοντας όλο το ταλέντο του… όταν μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Στουρνάρα. Για πρώτη φορά έπαιξε ο 17χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Σούρλας για την Δήμητρα κι έπιασε πέναλτι του Θανάση Κατσιαβριά! Αυτό συνέβη στο 85’, λίγο πριν ο Αχιλλέας σκοράρει με τον 15χρονο Τσιλαφάκη που σημείωσε ωραίο τέρμα με γυριστό σουτ.

Ο Κατσιαβριάς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος, στο 19’ με πλασέ, ενώ οι Ευξεινουπολίτες είχαν τρία δοκάρια,  στο 35’ σε σέντρα-σουτ του Στουρνάρα στο οριζόντιο, στο 55’ σε κεφαλιά του Στουρνάρα και στο 75’ σε σουτ στην κίνηση του Καραθόδωρου.

Ο Αχιλλέας θα ψάξει πλέον την πρώτη του νίκη στη Β’ Κατηγορία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Πρωτεσίλαο, ενώ η Δήμητρα, αφού κέρδισε Πτελεό, Αχίλλειο, υποδέχεται τον Ατρόμητο την 8η αγωνιστική.

Αχιλλέας: Τίτας (67’ Κωνσταντίνου), Γκιάτα (61’ Βαζούρας), Αλντίν, Κωστόπουλος, Μόσχος (67’ Τιλιγαδάς), Καμόσος (80’ Αλ. Μουζουράκης), Παναγιώτου, Μαλλιαρός, Κατσιαβριάς, Τσεκούρας, Κλίντον (67’ Τσιλαφάκης).
Δήμητρα: Χαλάτσης (65’ Σούρλας), Γκαρνίδης (60’ Β. Ρούσας), Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Κούργιας, Μπαζής (60’ Ν. Σιούτης), Μπιρμπίλης, Π. Ρούσας (46’ Κακλιάς), Στουρνάρας (65’ Καραθόδωρος), Δήμας.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…
Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…