• 2 Δεκεμβρίου, 2023

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες κέρδισαν 5-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ το ντέρμπι κορυφής έληξε 5-4 υπέρ της Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τη Χλόη.

Ο «Λαός» βρέθηκε στο γήπεδο του Αϊδινίου και ο φωτογραφικός φακός του Φώτη Γαλούση απαθανάτισε τις προσπάθειες των παικτών των Μικροθηβών και του Απόλλωνα.

Τα γκολ: 1-0 στο 8’ με πέναλτι του Αλμπέρτο Λανάι (η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαδόπουλου σε σουτ του Κωστή), 2-0 στο 25’ με κοντινό σουτ του Αναστασίου ύστερα από …μαγική πάσα του κάπτεν Λανάι με τακουνάκι, 3-0 στο 55’ ο Ρεφουγιάτι με σουτ σε τετ-α-τετ, 4-0 στο 58’ με σουτ στην κίνηση από τον Ευθύμη Τιμπλαλέξη σε ασίστ Ρεφουγιάτι, 4-1 στο 70’ με κοντινό σουτ του Βαβάλιου ύστερα από απόκρουση του Καρλάφτη σε προσπάθεια του Ν. Ζήση και 5-1 στο 81’ με τον Αναγνώστου από κοντά κι αφού πιο πριν στην ίδια φάση, ο Ρεφουγιάτι νικήθηκε από τον Στερέκα και σουτ του Καραδήμα χτύπησε στο δοκάρι.

Ακόμη: χαμένο τετ-α-τετ από τον Τιμπλαλέξη (12’), χαμένο τετ-α-τετ από τον Κωστή (17’), βολ-πλανέ του Αναστασίου έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος (35’), σουτ του Ν. Ζήση ανέκοψε ο Μπασδάνης ευρισκόμενος μπροστά στην εστία, στην εξέλιξη σουτ του Τσάντου κόντραρε κι απέκρουσε ο Καρλάφτης (36’), μακρινό σουτ του Χρ. Ζήση απέκρουσε ο γκολκίπερ των Μικροθηβών. Στο β’ ημίχρονο, ευκαιρία με τον Καραδήμα (50’), δοκάρι οριζόντιο σε σουτ του Καπέσιου στο 85’.

Μικροθήβες: Καρλάφτης, Δράκος, Ν. Καλέμι (70’ Καπέσιος), Παπανίκος (70’ Νιφόρος), Μπασδάνης, Λανάι (70’ Νιφόρος), Καραδήμας, Σγούρδας, Κωστής (46’ Ρεφουγιάτι), Αναστασίου, Τιμπλαλέξης (59’ Μαντζαβίνος).
Απόλλων Καναλίων: Στερέκας, Ν. Ζήσης, Παπαδόπουλος, Τσαμπαλός, Χρ. Ζήσης, Ευστ. Μανώλης, Χαραλάμπους (67’ Δ. Μανώλης), Ράγκος (63’ Παππάς), Τσάντος, Παναγιωτάκης, Σκοπιανός (63’ Βαβάλιος).

 


Σχετικά Άρθρα

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Η διαδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει συμπληρώσει σαράντα χρόνια αλλά ο…
Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Nέος ιερέας στον Αγιο Γεώργιο Μικροθηβών

Νέος ιερέας λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μικροθήβες. Όπως είπε…
Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση…