• 25 Νοεμβρίου, 2023

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ευξεινούπολης με 4-3.

Ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε στο 20ό λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος τσίμπησε την μπάλα από κλέψιμο σε αντίπαλο και σκόραρε. O Ζήκος Δήμας κέρδισε δύο πέναλτι και ευστόχησε ισάριθμες φορές, στο 25ο και 45ο λεπτό. Σκορ ημιχρόνου 2-1 αφού ο Μάνος είπε «όχι» με επεμβάσεις σε σουτ των Τετριμίδα, Δήμα στο 15’ και του Δήμα από τη μικρή περιοχή στο 35’.

Στο 50’ ο Παπακωνσταντίνου εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, πέρασε από τους αμυντικούς κι έφθασε στον Κωστόπουλο ο οποίος με σουτ έγραψε το 2-2.

Στο 59’ ο Γκρέμι έβγαλε εξαιρετική μεταβίβαση για τον Τετριμίδα, αυτός νικήθηκε από τον Μάνο στο τετ-α-τετ αλλά στην επαναφορά σκόραρε ο Δήμας φθάνοντας σε χατ τρικ!

Στο επόμενο λεπτό, σε θέση για γκολ ο Σιαμανίκος αλλά του έβαλε την κόντρα ο Νικογιάννης, στο 61’ κεφαλιά άουτ του Παπαδόπουλου από κοντά αλλά πλάγια, δύσκολη θέση και στο 64’ είχαμε το 4-2. Από κλέψιμο του Νικογιάννη, ο Ευξεινουπολίτης αμυντικός σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πρωτεσίλαου αλλά στο ριμπάουντ ο Νικογιάννης σκόραρε.

Στο 90’ φάουλ του Κωστόπουλου από το ημικύκλιο απέκρουσε ο Χαλάτσης, στο 90’+2’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Σταντσούρης και στο 90»+4’ έγινε το 4-3 με πέναλτι του Κωστόπουλου (που κέρδισε ο Σιαμανίκος από τον Γκρέμι).

Δήμητρα: Χαλάτσης, Νικογιάννης, Μπιρμπίλης (72’ Παπαγεωργίου), Γκαρνίδης (82’ Βαγγ. Ρούσας), Σταντσούρης, Τετριμίδας, Γκρέμι, Κούργιας (60’ Πλαβός), Καραθόδωρος (60’ Ν. Σιούτης), Δήμας, Π. Ρούσας (72’ Μόσχος).
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Κόρκος, Τσούμας (75’ Φαρμάκης), Λεϊμονής, Κωστόπουλος, Παναγιώτου (89’ Κωνσταντίνου), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…