• 12 Νοεμβρίου, 2023

Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Δεν είχε κερδίσει για έξι αγωνιστικές ο Αίας και ξέσπασε πάνω στην Ακρόπολη. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά έπιασε πολύ καλή απόδοση και από νωρίς «καθάρισε» το ματς φθάνοντας στην πρώτη της φετινή επιτυχία με σκορ 5-0.

Στα πρώτα λεπτά οι Νικογιάννης, Ντούρας έχασαν ευκαιρίες και μέσα σε ένα τρίλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων: 1-0 στο 15’ ο Καρράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ περνώντας την μπάλα δίπλα από το τείχος και 2-0 στο 17’ με κεφαλιά του Νικογιάννη ύστερα από φάουλ του Καρρά. Ο Νικογιάννης είχε δοκάρι και ο Δημητρίου μια πολύ καλή φάση μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, 3-0 στο 49’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο Καρράς έβγαλε σέντρα και ο Νικογιάννης σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά. Τα άλλα δύο τέρματα του Αίαντα σημειώθηκαν από τον Σάββα Φαράντο, στο 51’ αφού πέρασε τον τερματοφύλακα μετά από κάθετη μπαλιά του Ντούρα και στο 58’ σε κενή εστία ύστερα από ασίστ του 17χρονου μεσοεπιθετικού.

Στη φωτογραφία, Ξηροκώστας και Νικογιάννης πανηγυρίζουν κάποιο γκολ με στρατιωτικό χαιρετισμό, θέλοντας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο να ευχηθούν στον συμπαίκτη τους Γιώργο Κωστούλα καλή στρατιωτική θητεία!

Για τον Αίαντα έπαιξαν: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Θυμιόπουλος (62’ Χρυσικός), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς, Φαράντος (69’ Παν. Δημητρίου), Καρράς, Νικογιάννης (72’ Γιαννακές), Γ. Δημητρίου, Ντούρας.


Σχετικά Άρθρα

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του Πυράσου κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.