• 12 Νοεμβρίου, 2023

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος ο Αχιλλέας αν και προηγήθηκε

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος ο Αχιλλέας αν και προηγήθηκε

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο Στεφανοβίκειο αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα καθώς ο Διαγόρας στην επανάληψη έφθασε σε ανατροπή του σκορ. Τελικό 2-1 που ήταν η πρώτη νίκη για το σύνολο του Στέργιου Σιαμέτη στη φετινή Β’ Κατηγορία.

Στο 40’ το 0-1, από βολέ του Τίτα, ο Μαλλιαρός έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Σε τρεις αλλαγές προχώρησε ο προπονητής των γηπεδούχων πριν την έναρξη του β’ μέρους και δικαιώθηκε καθώς άλλαξε η μορφή της αναμέτρησης. Στο 65’ η ισοφάριση. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Τζέκα, ο Κώστας Καραπλιάγκος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο ξάδερφός του, συνεπώνυμος, Σπύρος τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά ο Αχιλλέας έχασε μια ευκαιρία με τον Κλίντον και το 2-1 έγινε στο 76’ με πλασέ του Ακριτίδη ύστερα από πάσα του Ψάρρα. Ο Διαγόρας είχε δοκάρι στο 82’ με τον Σταΐδη.

Διαγόρας: Ξανθάς, Χριστοδούλου (46’ Σταΐδης), Σιαμέτης (46’ Ψάρρας), Δήμου, Σάκκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Τζέκα, Γιαννιός, Μπαλούλης (46’ Ακριτίδης), Κ. Καραπλιάγκος (89’ Β. Λουφόπουλος), Σαββίδης (75’ Αγκαλίου).
Αχιλλέας: Τίτας, Μόσχος (70’ Τιλιγαδάς), Αλντίν, Κωστόπουλος, Μπεζάτης, Καμόσος, Παναγιώτου, Κάσα (80’ Σιαφάκας), Μαλλιαρός, Γκιάτα, Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…
Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Οι Νέοι Αγίας Άννας κέρδισαν 6-2 τον Αχιλλέα με τον Θανάση Νταβλαμάνο (φωτό) να σημειώνει πέντε…
Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Δεν χάρηκε κανείς με την ισοπαλία

Ούτε στη 10η αγωνιστική κατάφερε η ομάδα του Αχιλλείου να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς…