• 2 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 2-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 2-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια σε πλατεία Βικτωρίας και Μοναστηράκι

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ Τετάρτης (01/11) μεταξύ αντιεξουσιαστών – ακροδεξιών και της αστυνομίας μετά το συλλαλητήριο για την επέτειο 10 ετών από τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Στην Κίνα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Στο τραπέζι των συζητήσεων οι διμερείς εμπορικές σχέσεις

Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα, πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από υπουργούς της κυβέρνησης με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών και εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

Γάζα: Στροφή Μπάιντεν υπέρ της κατάπαυσης του πυρός

Ο Τζο Μπάιντεν τάχθηκε, χθες Τετάρτη, υπέρ τού να υπάρξει «παύση» στον πόλεμο Ισραήλ/Χαμάς, προκειμένου οι «αιχμάλωτοι» να μπορέσουν να φύγουν από τη Λωρίδα της Γάζας.

Τεκμαρτό εισόδημα και σε προσωπικές επιχειρήσεις

Η κυβέρνηση περιορίζει τις επιλογές των επαγγελματιών που αναζητούν λύση για την αποφυγή της τεκμαρτής φορολόγησης. Με διάταξη που θα κατατεθεί στο σχέδιο νόμου για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, όσοι επιχειρήσουν να ανοίξουν μονοπρόσωπη εταιρεία καθώς και οι υφιστάμενες θα φορολογηθούν ως επαγγελματίες με τεκμαρτό εισόδημα.

Πλησιάζει η νέα κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας φέρνει η νέα κακοκαιρία, η οποία έχει αρχίσει ήδη από χθες να επηρεάζει σταδιακά τη χώρα.

Θύματα του Predator: Εντεκα άτομα παγιδεύτηκαν από το ίδιο νούμερο

Συνολικά 11 άτομα-στόχοι του παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων Predator δέχτηκαν στο κινητό τους τηλέφωνο μήνυμα-παγίδα από τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου που, φαινομενικά τουλάχιστον, ανήκει σε πολιτικό πρόσωπο.

Ασκήσεις κυβερνοάμυνας στο Πεντάγωνο για τη διασφάλιση δικτύων και υποδομών

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας και απειλών που έχουν προκύψει από την συνεχόμενη αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων και την παράλληλη ανάπτυξη δυνατοτήτων κυβερνοπολέμου, η εξάσκηση των στελεχών σε αντικείμενα κυβερνοασφάλειας αποτελεί πλέον μία από τις προτεραιότητες του ΓΕΕΘΑ, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των πληροφοριακών δικτύων και υποδομών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Black Friday: Ετοιμάζονται για τη «μάχη» των προσφορών οι μεγάλες αλυσίδες

Παρότι απέχουμε περισσότερες από 20 μέρες μέχρι την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και την καθιερωμένη πλέον και στη χώρα μας, Black Friday, οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου και κατά κύριο λόγο οι μεγάλες αλυσίδες, ετοιμάζονται να μπουν σε θέση «μάχης».

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Δούλεψε, μίλησε με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε και μετά ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της»

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη όταν οδηγός του ΟΑΣΘ υπέστη κάποιο επεισόδιοοδηγός του ΟΑΣΘ υπέστη κάποιο επεισόδιο και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Απροετοίμαστοι απέναντι στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις δηλώνουν οι επικεφαλής των επιχειρήσεων

Σημαντική αύξηση στο ποσοστό των επιχειρήσεων που έπεσαν θύμα παραβίασης δεδομένων με κόστος άνω του 1 εκατ. δολ. κατέγραψε η έρευνα Global Digital Trust Insights της PwC, με το σχετικό ποσοστό να εκτινάσσεται σε 36% έναντι 27% έναν χρόνο νωρίτερα.

Β. Σποράδες: Εξαπάτησαν δικηγόρο για αγορά σπιτιού και του… «έφαγαν» προκαταβολή 20.000!

Θύμα απάτης έπεσε ένας δικηγόρος θεσσαλικής πόλης, που απευθύνθηκε σε μεσιτικό γραφείο νησιού των Σποράδων, προκειμένου να αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι.

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου μέσα σε σχολικό λεωφορείο – Τον κλωτσούσαν στο πρόσωπο

Τρεις συλλήψεις ανηλίκων σημειώθηκαν την Τρίτη (31/10) στην Εύβοια για επεισόδιο ξυλοδαρμού εφήβου από άλλους ανηλίκους μέσα σε σχολικό λεωφορείο που έκανε την διαδρομή Κονίστρες-Κύμη.

Προς κατεδάφιση το Κλειστό του Αλκαζάρ…

«Το Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ παρουσιάζει γενικευμένες αστοχίες γιατί η οροφή του είναι με μεταλλική κατασκευή. Τέτοιες κατασκευές έχουν καταργηθεί εδώ και είκοσι χρόνια.

Κένυα: Γιατροί και φοιτητές από τη Λάρισα στα παιδιά ενός κατώτερου θεού – Συγκλονιστικές αφηγήσεις

Η Κενυάτισσα που ξάπλωσε στο κρεβάτι του εξεταστηρίου είπε πως έχει μητρορραγία επί 6 μήνες, αλλά δεν είχε επισκεφθεί γιατρό σε αυτό το διάστημα. Ο αναπληρωτής καθηγητής Ακτινολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρήστος Ρούντας, που την εξέτασε με τον υπέρηχο, εντόπισε έναν μεγάλο γυναικολογικό όγκο, που πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα.

Εξαιρούνται οι αγρότες από το πλαίσιο για την τεκμαρτή φορολόγηση εισοδημάτων

Καμία ανατροπή δεν φαίνεται πως κρύβει για τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα το νέο φορολογικό πλαίσιο το οποίο προωθεί η κυβέρνηση για τους αυτοαπασχολούμενους, με ειδικούς φοροτεχνικούς να εξηγούν πως η τεκμαρτή φορολόγηση εισοδημάτων δεν ακουμπά τους αγρότες καθώς και τους λεγόμενους «μπλοκάκιδες».

Δ. Τσιμπανάκος – Άρθρο για την ατζέντα της κυβέρνησης για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους

Λαϊκή Συσπείρωσης Αλμυρού: Nα εκφραστεί η αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό λαό

Ερώτηση Μεϊκόπουλου για τα εκατοντάδες πλημμυρισμένα στρέμματα σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…