• 28 Οκτωβρίου, 2023

Τρίποντο η Δάφνη απέναντι στον Αχιλλέα

Τρίποντο η Δάφνη απέναντι στον Αχιλλέα

Επτά γκολ σήμερα στο Βασδέκειο από τους παίκτες της Δάφνης και του Αχιλλέα με ανατροπή στην ανατροπή…. Τελικό σκορ 5-2 υπέρ του συλλόγου των Αγίων Αναργύρων.

Ο Φώτης Τσαρέλας στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ αλλά ο Αχιλλέας έφθασε στην ανατροπή μέσα σε ένα πεντάλεπτο με δύο γκολ του Θανάση Κατσιαβριά, 1-1 με απευθείας φάουλ στο 11ο και 1-2 με φοβερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 16ο.

Η χαρά των «κυανόλευκων» κράτησε λίγο καθώς ο Καρεσίου ισοφάρισε στο 25’ και το ημίχρονο έκλεισε 3-2 με αυτογκόλ του Αλντίν ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Πασχάλη. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου σκόραρε με τους Σφέτσα και Βαρβέκη στο 58ο και 78ο λεπτό αντιστοίχως.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι στη σημερινή συνάντηση για λογαριασμό της Δάφνης, αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα τρεις Κύπριοι ποδοσφαιριστές, ο κεντρικός αμυντικός Ιάκωβος Πασχάλη, ο Ξένιος Καρεσίου που σκόραρε και ο Ανδρέας Χριστοφόρου, όλοι τους συνδυάζουν το ποδόσφαιρο με τις σπουδές τους στην πόλη του Βόλου.

Δάφνη: Αβδελάς, Ροδίτης, Ελιόν (46’ Ντίκας), Στάμος, Πασχάλη, Κοντογεωργίου, Γ. Τσαρέλας (46’ Παπαδούλης), Καρισίου, Φ. Τσαρέλας (77’ Αυλογιάρης), Χριστοφόρου (72’ Βαρβέκης), Λουμάνι (46’ Σφέτσας).
Αχιλλέας: Τίτας, Μόσχος (33’ Γκιάτα), Τσεκούρας, Κωστόπουλος (88’ Κάσα), Μαλλιαρός, Αλντίν (72’ Τιλιγαδάς), Παναγιώτου, Καμόσος (72’ Κ. Μουζουράκης), Κατσιαβριάς, Καλτσάς (88’ Σιαφάκας), Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική…
Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το Αχίλλειο: Αχιλλέας-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το Αχίλλειο: Αχιλλέας-Μυρμηδόνες

Στο γήπεδο του Αχιλλείου, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν 2-0 τον τοπικό Αχιλλέα και διατήρησαν τη θέση τους…
H Δάφνη έσπασε το αήττητο των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

H Δάφνη έσπασε το αήττητο των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου έσπασε το αήττητο των Μυρμηδόνων, από την Δάφνη. Η βολιώτικη…