• 28 Οκτωβρίου, 2023

Άλωσαν το γήπεδο των Καλών Νερών οι Φτελιανοί!

Άλωσαν το γήπεδο των Καλών Νερών οι Φτελιανοί!

Μεγάλο διπλό για τον Πρωτεσίλαο που άλωσε το γήπεδο των Καλών Νερών! Σκόραρε νωρίς με τον Κώστα Κόρκο και κράτησε το υπέρ του 0-1 μέχρι τέλους απέναντι στην ΑΕ 2002 που είναι μία αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει την (επ)άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Για τους γηπεδούχους του Θανάση Βλαχόπουλου, ήταν πλήγμα ο τραυματισμός του Αντώνη Τζοβάρα στα μισά του πρώτου μέρους καθώς ξεκίνησε τον αγώνα τραυματίας αλλά δεν ήταν σε θέση να βγάλει το ημίχρονο. Οι «κυανέρυθροι» είχαν φάσεις, μία εξ επαφής κεφαλιά άουτ, τετ-α-τετ με τους Τσινίκα, Μάριο Γαλάνη αλλά τους έλειψε το γκολ. Αντιθέτως, οι Φτελιανοί το πέτυχαν με τον Κώστα Κόρκο στο 21ο λεπτό, σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, απείλησαν με τον Παπαδόπουλο και φρόντισαν με αμυντική τακτική να φύγουν με τρεις πολύτιμους βαθμούς από μία δύσκολη έδρα.

Από τον Πρωτεσίλαο εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία από τη διοίκηση της ΑΕ 2002 στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Πρωτεσίλαος έχει πλέον 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές και την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τους Νέους της Αγίας Άννας, ενώ η ΑΕ 2002 -με μία νίκη, μία ήττα- έχει δυνατό ματς στον Πλάτανο για την 3η στροφή της Β’ Τοπικής.

AE 2002: Μητράκος, Τζίκας (46’ Γώγος), Βαγγ. Γαλάνης, Ροδοβίτης, Ιλτζόγλου (75’ Τσινίκας), Βεργοζήσης (70’ Βέργος), Μ. Γαλάνης, Προβιάς, Κουβαράς (46’ Ανγκόλι), Τζοβάρας (25’ Μπογδανίδης ), Τζιοκάι.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Φαρμάκης (90’+2’ Τσούμας), Ιγγλέζος, Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Κωστόπουλος, Κουτσοκέρας (55’ Κούκα), Κ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος (88’ Χριστοδούλου).


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…