• 2 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 2-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 2-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Ψηλά βάζει τον πήχη των αυτοδιοικητικών η ΝΔ – Ποιες περιφέρειες θέλει από τον α’ γύρο

Ψηλά βάζει τον πήχη των αυτοδιοικητικών εκλογών η Νέα Δημοκρατία, καθώς στοχεύει να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Aκρίβεια: Κινήσεις για μειώσεις τιμών από επιχειρήσεις τροφίμων

Με την ακρίβεια στα τρόφιμα να παραμένει ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τους καταναλωτές, μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου ανακοίνωσαν τις προηγούμενες μέρες μειώσεις τιμών σε προϊόντα τους.

Ξεκινά σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικού εφάπαξ, βήμα – βήμα η διαδικασία

Από σήμερα 2 Οκτωβρίου 2023 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για εφάπαξ καθώς η πλατφόρμα θα ανέβει τελικά σήμερα στο efka.gov.gr για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (ασφαλισμένοι σε 20 πρώην Τομείς Πρόνοιας) και αυτοαπασχολούμενους (ασφαλισμένοι σε 6 πρώην Τομείς Πρόνοιας) σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Σήμερα στην Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2024: Τα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, η χώρα θα τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις και έτσι οι δημοσιονομικές της επιδόσεις θα κινούνται εντός των πλαισίων του Προγράμματος Σταθερότητας.

Στον Βόλο σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

Σήμερα Δευτέρα 2/10/2023 ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφτούν κάποιες από τις πληγείσες περιοχές του Βόλου στα πλαίσια περιοδείας του κλιμακίου σε πολλές πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 33χρονο

Ένας άνθρωπος μόλις 33 ετών βρήκε τραγικό θάνατο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το βράδυ της Κυριακής παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Χαλκίδα – Θήβα: Σοροί εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένες στο ύπαιθρο

Πριν καλά καλά αξιολογηθούν τα μακάβρια ευρήματα που εντοπίσθηκαν την Παρασκευή (29/9/23) το πρωί σε καλαμιές στην περιοχή Αγίας Ελεούσας Χαλκίδας, περίπου στις 11:30’ το πρωί της Κυριακής, εντοπίσθηκε νέος ανθρώπινος σκελετός στο δάσος του Μοσχοποδίου στη Θήβα σε κοντινή απόσταση από το Νοσοκομείο της περιοχής.

Αυτό είναι το ολλανδικό «σχέδιο Δέλτα» που ετοιμάζουν για την Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες

Η φονική πλημμύρα του 1953 στην Ολλανδία ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή που συνέβη στη χώρα τον 20ό αιώνα, αφήνοντας πίσω της πάνω από 1.800 νεκρούς.

Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών λειτουργεί στην Σκιάθο

Για ακόμη μια χρονιά η Σκιάθος μέσα από την συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, πιστοποιείται ως νησί με ενεργό πρόγραμμα ανακύκλωσης, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε στον ετήσιο απολογισμό για το 2022 https://www.herrco.gr/wp-content/uploads/2023/08/EEAA-ANNUAL-2022_JULY-FOR-web.pdf .

Έξτρα κονδύλια και πρόσθετη μοριοδότηση στα Σχέδια Βελτίωσης των Θεσσαλών, όπως και αγροτών του Έβρου

Μια πιο καθαρή εικόνα σχηµατίζεται για τον τρόπο µε τον οποίο θα διευκολυνθεί η αντικατάσταση εξοπλισµού και τρακτέρ σε περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και του Έβρου, όπου οι ζηµιές από τον κατακλυσµό και την πυρκαγιά αντίστοιχα, έφεραν ολική καταστροφή σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εκµεταλλεύσεις.

Ειδικό πρόγραμμα για τα ακαλλιέργητα του θεσσαλικού κάμπου με ενίσχυση έως 180 ευρώ το στρέμμα στα σκαριά

Σε πρόταση ετήσιας ενίσχυσης µέσω ΚΑΠ ύψους περί τα 180 ευρώ το στρέµµα για τα αγροτεµάχια που θα µείνουν κάτω από το νερό ακαλλιέργητα για 1-2 χρόνια στη Θεσσαλία και υπολογίζονται περί τα 130.000-180.000 στρέµµατα στα δηµοτικά διαµερίσµατα Κιλελέρ, Αγιάς και Ρήγα Φεραίου, προχώρησαν η Πανελλήνια Οµοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων και το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος.

 

Β. Χατζηκυριάκος: Ο Δήμος Αλμυρού θα πρωταγωνιστεί στα μεγάλα έργα υποδομών, πολιτισμού, ανάπτυξης που μαζί σχεδιάσαμε και μαζί καταφέραμε

Άκης Στάμος: Οι πολίτες αποφασίζουν σε ποιον θα δώσουν την βαριά ευθύνη να κάνει την κρίση, ευκαιρία

Λεωνίδας Βούλγαρης: Αποτίμηση έργου και στόχοι νέας πενταετίας


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…