• 19 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Αθωώθηκε ο κτηνοτρόφος που προκάλεσε επεισόδιο στον Αλμυρό

Αθωώθηκε ο 55χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος την περασμένη Παρασκευή πήγε στο αμαξοστάσιο του Δήμου και έβρισε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον έδιωξαν, ξαναπήγε δεύτερη φορά, έβριζε και απειλούσε, ενώ μετά από λίγη ώρα πήγε ξανά, και αναποδογύρισε γραφεία στον χώρο.

 

Λιβύη: Τα «γιατί» της μοιραίας αποστολής

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, με σκοπό την παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της πόλης Ντέρνα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά την τραγική κατάληξη με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε πέντε Έλληνες, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η εξίσωση του δεύτερου γύρου – «Κλειδί» τα 70.000 μέλη που δεν ψήφισαν

Στον δρόμο για την προεδρία. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στην προχθεσινή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Με το προβάδισμα των εννέα μονάδων θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο της Κυριακής με την Έφη Αχτσιόγλου. Στο επιτελείο της πρώην υπουργού Εργασίας θεωρούν ότι μπορούν να «γυρίσουν» το αποτέλεσμα και να καλύψουν το κενό των 12.864 ψήφων.

Κατασκοπεία – Πόρος: Tο περιεχόμενο του drone θα δώσει απαντήσεις

Το περιεχόμενο των βίντεο από το drone των δύο Τούρκων που διώκονται για κατασκοπεία θα ρίξει φως στον ακριβή ρόλο και τη σοβαρότητα της υπόθεσης που τα τελευταία εικοσιτετράωρα απασχολεί ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ.

Στη Νέα Υόρκη ο Κ. Μητσοτάκης – Αύριο Τετάρτη το κρίσιμο ραντεβού με Ερντογάν

H αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη αναμένεται να λειτουργήσει ως έναυσμα για τις επόμενες επαφές Ελλάδας-Τουρκίας, με βασικό στόχο τη διατήρηση του καλού κλίματος και του διαλόγου.

Τριετίες: Ποιοι θα κερδίσουν από τον χρόνο προϋπηρεσίας – Αναλυτικός οδηγός με παραδείγματα

Πέντε αναλυτικά παραδείγματα εργαζομένων που επηρεάζονται από το «ξεπάγωμα» των τριετιών και των υπόλοιπων επιδομάτων προϋπηρεσίας, έδωσε το πρωί της Δευτέρας 18/9 το επιτελείο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σε συνέχεια της προαναγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ.

Θεσσαλία: Ξεπέρασαν τις 15.000 οι οριστικές αιτήσεις στο arogi.gov.gr

Τις 15.000 και πλέον έχουν φτάσει οι οριστικοποιημένες αιτήσεις που είχαν υποβληθεί στην πλατφόρμα arogi.gov.gr μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) ενώ και οι προσωρινές ανέρχονται σε 4.671 μετά τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία που άφησαν πίσω τους τεράστιες υλικές καταστροφές.

Μπορντό: Ασφυξία η αιτία θανάτου της Ελληνίδας που προσβλήθηκε από αλλαντίαση

Ασφυξία είναι η αιτία θανάτου της 32χρονης Ελληνίδας, από αλλαντίαση στη Γαλλία σύμφωνα με την προσωρινή έκθεση νεκροψίας που έχει στη διάθεσή του το BFMTV.

Προσπάθησαν να “καλύψουν” τροχαίο και καταδικάστηκαν

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκαν χθες τρεις άνδρες  δύο φίλοι, 20 και 22 ετών, και ο πατέρας του 20χρονου που προσπάθησαν να καλύψουν τον 20χρονο όταν τα ξημερώματα της Κυριακής το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο σταθμευμένο όχημα, στο οποίο προκληθήκαν φθορές κι ο 22χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στην μύτη.

Έρχεται διάταξη για μηδενική συμμετοχή των Θεσσαλών σε φάρμακα και εξετάσεις

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως θα υπάρξει σε λίγο καιρό εφαρμογή που θα πληροφορεί τους πολίτες σε ποια φάρμακα υπάρχουν ελλείψεις ενώ σημείωσε πως θα ψηφιστεί διάταξη που θα προβλέπει μηδενική συμμετοχή όλων των Θεσσαλών σε όλα τα φάρμακα και τις διαγνωστικές εξετάσεις

Μαθήματα… ελληνικών προκάλεσαν αναστάτωση για την ποιότητα του νερού στον Βόλο πριν τις πλημμύρες

Τάραξε μια ολόκληρη πόλη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, από το βήμα της Βουλής, κι ενώ ο Βόλος εξακολουθεί να… βράζει νερό για να χρησιμοποιήσει

Σε ενέδρα αγνώστων έπεσε ο δήμαρχος Λαμίας – Του έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ που οδηγούσε

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο δήμαρχος της Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, καθ΄οδόν προς το σπίτι του, επιστρέφοντας από τηλεοπτικό προεκλογικό πάνελ.

Κ. Αγοραστός σε Κ. Πιερρακάκη: Μοριοδότηση μαθητών σχολείων της Θεσσαλίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων  και Αθλητισμού Κ. Πιερακκάκη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ζήτησε να  ενεργοποιηθεί  η ειδική  μέριμνα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 από τα σχολεία της Θεσσαλίας, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Άμεσα αντανακλαστικά κι έμπρακτη αλληλεγγύη ζήτησε από το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τρίτο παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις, τρίτος τερματισμός για το πλήρωμα της VE2 Rally Team

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 31-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 31…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 30-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 30…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 29…