• 8 Αυγούστου, 2023

Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα

Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα

Viral με πάνω από 212.000 θεατές

το promo στα social

Ο τροβαδούρος του Αιγαίου, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, εμπνεύστηκε από τις ομορφιές του Παγασητικού και των Σποράδων και μας χαρίζει ένα ακόμη μαργαριτάρι στα νησιώτικα τραγούδια του, με τίτλο «αμάν, τι παίδαρος!».

Η ιδέα του τραγουδιού ξεκίνησε μετά από ένα ταξίδι με το στόλο των elisabet cruises και τους φίλους του, τον καπετάνιο κ. Κώστα Δημητρίου (ταρζάν) και τον κ. Βαγγέλη Μπακίρη.

Εκεί λοιπόν που ξεκίνησε η ιδέα, έγινε και το βίντεο-κλιπ, αλλά και η πρώτη δημόσια εκτέλεση του τραγουδιού. Ο κ. Κονιτόπουλος με το Λαούτο του και ανάμεσα σε έλληνες και ξένους τουρίστες τραγούδησε εν πλω, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Το βίντεο που οι επισκέπτες ανέβασαν στα social ξεπέρασε τους 212.000 θεατές, ενώ στα σχόλια όλοι ζητούν να ακούσου ολόκληρο το τραγούδι.

Ο τίτλος του τραγουδιού, αρχικά προοριζόταν να είναι «να ‘μουνα καπετάνιος», όμως το περιπαικτικό «αμάν, τι παίδαρος» έμενε στη μνήμη όλων να το αναφέρουν και να το αναζητούν, οπότε και καθιερώθηκε.

Αν παρατηρήσει κανείς το τέλος του βίντεο, αναφέρονται τα παραδοσιακά όργανα που ακούγονται στο τραγούδι και μεταξύ αυτών η «Λαούρτα». Όπως εξηγεί ο κ. Κονιτόπουλος, πρόκειται για ένα ειδικό παίξιμο που μπορεί να γίνει με το Λαούτο. Είναι κάτι που περνά από τους παλιούς μουσικούς στους νέους και δυστυχώς σήμερα πολύ λίγοι γνωρίζουν.

Η ακρόαση του τραγουδιού θα σας ανταμείψει. Θα σας γεμίσει, θάλασσα, Ελλάδα, παράδοση, αλλά και θα σας διασκεδάσει με το στίχο του και το ρυθμό του.

Στο εξής σε κάθε ταξίδι των elisbet cruises, πλήρωμα και τουρίστες ακούνε και χορεύουν το τραγούδι αυτό… που είναι αφιερωμένο στον  καπετάνιο, τον Παγασητικό και τις Σποράδες και ιδιαίτερα στην Αγία Κυριακή-Τρίκερι, την Αμαλιάπολη, το Αχίλλειο και τη Σκιάθο. Οι τουρίστες κατακλύζουν τα social με αναρτήσεις από τα σχετικά στιγμιότυπα και tags όπως #greekmusic #konitopoulosgreece, #nisiotika.

Θερμή υποδοχή των νέων τραγουδιών του βασιλιά του νησιώτικου τραγουδιού, όπως αποκαλούν τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, έγινε και στο γλέντι που διοργάνωσε η οικογένεια Δημητρίου στην ταβέρνα «ο Κώστας» στην Αμαλιάπολη. Στιγμιότυπα από το γλέντι, ενσωματώθηκαν στα βιντεο-κλιπ των νέων του τραγουδιών.

Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε το βίντεο-κλιπ… «αμάν, τι παίδαρος!»:

.

.

Το viral promo στο facebook:


Σχετικά Άρθρα

Αναβάθμιση του λιμανιού της Αμαλιάπολης – Η μελέτη – το έργο

Αναβάθμιση του λιμανιού της Αμαλιάπολης – Η μελέτη – το έργο

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού της Τρίτης 28/5 έγινε αποδεκτή η μελέτη για την αναβάθμιση…
Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Αλμυρού

Τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις…
Χρ. Τριαντόπουλος: Φυσιολογική και χωρίς επιβάρυνση η κατάσταση στον Παγασητικό Κόλπο

Χρ. Τριαντόπουλος: Φυσιολογική και χωρίς επιβάρυνση η κατάσταση στον Παγασητικό Κόλπο

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιου για…