• 22 Μαρτίου, 2023

Ανακοίνωση μελών του τμήματος μπάσκετ ΓΣΑ

Ανακοίνωση μελών του τμήματος μπάσκετ ΓΣΑ

Από τον κο Γιώργο Καλόγηρο και τον κο Χρήστο Δαλακούρα λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχετικά με την ανακοίνωση του που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Γ.Σ.Α. την Τρίτη 21/3, θα θέλαμε κατ’ αρχάς να επισημάνουμε τη μεγάλη μας έκπληξη μας για το οργισμένο ύφος, αλλά και τη ασυνήθιστη φρασεολογία για την επικοινωνία μελών της ίδιας αθλητικής οικογένειας. Πόσω μάλλον όταν αφορμή αυτής της σκληρής αντίδρασης αποτελεί η απονομή μεταλλίων σε ένα Παιδικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης.

Σεβόμενοι απόλυτα τους αγώνες, τις προσπάθειες, αλλά και τη μεγάλη διάκριση των παιδιών, θα αφήσουμε ασχολίαστους τους προσωπικούς και άλλους σχολιασμούς για ένα πρωτάθλημα Παιδικής κατηγορίας (από όπου και αν προέρχονται), οι οποίοι χαρακτηρίζουν όποιους τους χρησιμοποιούν ή όσους ενοχλήθηκαν. Θεωρούμαστε ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ οι παράγοντες για την ανοδική πορεία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια στο Αντρικό Τμήμα, που διεκδικεί άνοδο στη Β’ Εθνική και στα Τμήματα Υποδομών;

Το Σάββατο 18/3 το πρωί ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μπουκώρος Χρήστος μας ενημέρωσε ότι θα παραβρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής 19/3 και αυθόρμητα του προτείναμε να κάνει την απονομή του Παιδικού Τμήματος, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση προς τα άλλα μέλη του τμήματος καλαθοσφαίρισης, θέλοντας με αυτόν το τρόπο να τον ευχαριστήσουμε για τη μακροχρόνια στήριξή του.

Ζητάμε, σε κάθε περίπτωση, ειλικρινή συγγνώμη από όποιο θεωρεί ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση.

Επιθυμώντας, τέλος, να μη σταθούμε εμπόδιο στο τελικό στόχο της ομάδας μας για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Β’ Εθνική και να μην δημιουργήσουμε κανενός είδους εσωστρέφεια, που τόσο απερίσκεπτα ορισμένοι καλλιεργούν, δηλώνουμε την παραίτησή μας ως μοναδικοί υπεύθυνοι του συγκεκριμένου συμβάντος, ευελπιστώντας ότι το κενό θα καλυφθεί από τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α., ώστε να μη διαταραχθεί σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο η θαυμάσια πορεία του τμήματος Basket, για το οποίο μιλάει όλη η μπασκετική Ελλάδα.

Κατά τα λοιπά, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα της προσφοράς μας και της στάσης μας.

Γιώργος Καλόγηρος – Χρήστος Δαλακούρας

 

Σχετικά Άρθρα

Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣΑ σε ματς (ξανά) με χιτσκοκικό φινάλε!

Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣΑ σε ματς (ξανά) με χιτσκοκικό φινάλε!

Σε ένα «καυτό» κλειστό γήπεδο, ο ΓΣΑ κέρδισε 72-69 τους Τιτάνες Παλαμά κι έκλεισε θέση για…
Εικόνες από τον αγώνα Παίδων του ΓΣΑ με τον Παλαμά – Στους 4 της Θεσσαλίας η ομάδα του Ν. Τσαμπίρα!

Εικόνες από τον αγώνα Παίδων του ΓΣΑ με τον Παλαμά – Στους 4 της Θεσσαλίας η…

Η ομάδα Παίδων του ΓΣΑ ζευγάρωσε τις νίκες της επί των Τιτάνων Παλαμά, σήμερα Μεγ. Τρίτη…
Ροζ φύλλο με +10 οι Παίδες του ΓΣΑ! Τη Μεγ. Τρίτη στον Αλμυρό η ρεβάνς

Ροζ φύλλο με +10 οι Παίδες του ΓΣΑ! Τη Μεγ. Τρίτη στον Αλμυρό η ρεβάνς

Δεν παίζει μόνο η μεγάλη ομάδα του ΓΣΑ με τους Τιτάνες Παλαμά. Στον πρώτο αγώνα της…