• 13 Μαρτίου, 2023

Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Ν. Αγχίαλο

Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Ν. Αγχίαλο

Πέρυσι έγινε η αρχή και φέτος η συνέχεια… Μετά την πετυχημένη πρώτη διοργάνωση αγώνα δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου που στέφθηκε με επιτυχία αφού είχε πολλές συμμετοχές, την Κυριακή 26 Μαρτίου διοργανώνεται ο 2ος αγώνας.

Αποτελεί συνδιοργάνωση του ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και Ultra Pelion Trail. Περιλαμβάνει διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων στην παραλία της Ν. Αγχιάλου. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η Life Guard Volos, ενώ τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου,  Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά» , Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών ,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς-σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10 και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα. Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…