• 13 Μαρτίου, 2023

Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Ν. Αγχίαλο

Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Ν. Αγχίαλο

Πέρυσι έγινε η αρχή και φέτος η συνέχεια… Μετά την πετυχημένη πρώτη διοργάνωση αγώνα δρόμου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου που στέφθηκε με επιτυχία αφού είχε πολλές συμμετοχές, την Κυριακή 26 Μαρτίου διοργανώνεται ο 2ος αγώνας.

Αποτελεί συνδιοργάνωση του ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και Ultra Pelion Trail. Περιλαμβάνει διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων στην παραλία της Ν. Αγχιάλου. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η Life Guard Volos, ενώ τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου,  Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά» , Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών ,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς-σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10 και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα. Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/


Σχετικά Άρθρα

Τρία νέα σχολεία στον Αλμυρό – Παρεμβάσεις Δήμων Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Βόλου

Τρία νέα σχολεία στον Αλμυρό – Παρεμβάσεις Δήμων Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Βόλου

Τρία νέα σχολεία εγκαινιάζονται φέτος στον Δήμο Αλμυρού. Τα 32 παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου θα απολαμβάνουν…
Νέα Αγχίαλος: Τροχαίο με 8χρονο ποδηλάτη

Νέα Αγχίαλος: Τροχαίο με 8χρονο ποδηλάτη

Το πρόβλημα που υπάρχει στον κεντρικό πεζόδρομο της Νέας Αγχιάλου όπου περνούν αυτοκίνητα και μηχανάκια ενώ…
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τις Ενορίες Ν. Αγχιάλου-Μικροθηβών

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τις Ενορίες Ν. Αγχιάλου-Μικροθηβών

Είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να σταλούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας συγκεντρώνονται στη Νέα Αγχίαλο ύστερα από…