Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίας Φούντα Πατελοδήμου με το συνδυασμό «Αλμυρός -Ευθύνη και Δημιουργία»

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίας Φούντα Πατελοδήμου με το συνδυασμό «Αλμυρός -Ευθύνη και Δημιουργία»

Αγαπητές-οί φίλες και φίλοι

Γεννήθηκα στον Πτελεό το 1963, είμαι κόρη της Αικατερίνης και του Γρηγορίου Φούντα –οικοδόμου και κατοικώ από το 2006 μόνιμα στον Αλμυρό, όπου και εργάζομαι με οργανική θέση στο 1ο Γυμνάσιο. Είμαι μητέρα δύο αγοριών και σύζυγος του Μιλτιάδη Πατελοδήμου αξιωματικού Λ.Σ (ε.α) πρώην Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Αμαλιάπολης.

Αποφοίτησα  από το ΓΕΛ Αλμυρού και σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Θεολογική επιστήμη.

Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση υποψηφιότητας ως Δημοτικού Συμβούλου της περιφέρειας Πτελεού με το συνδυασμό «Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία» του Δημάρχου κου Εσερίδη Δημ., τον οποίο εκτιμώ  για την ακεραιότητα, την ευθύτητα του χαρακτήρα, την ακαταπόνητη εργατικότητα και τις καλές προθέσεις του. Αποδέχτηκα την πρόσκληση για συμμετοχή  με σκοπό να βοηθήσω, όσο μπορώ να συνεχίσει το βαρύ και δύσκολο έργο του στο Δήμο το οποίο έχει αποδείξει πως θέλει και μπορεί να συνεχίσει.

Προέρχομαι από μια δημοτική περιφέρεια απαράμιλλης ομορφιάς που φρόνιμο είναι να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί προς όφελος ολόκληρου του Δήμου. Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι μας έχουμε κοινούς προβληματισμούς και ανησυχίες που πρέπει να μας ενώνουν, ώστε να δουλεύουμε κτίζοντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Η ενασχόληση με το σχολείο και η επαφή με τους μαθητές που είναι οι καθημερινοί συνοδοιπόροι μου, με οπλίζει με υπομονή, δύναμη, κουράγιο για να συνεχίζω το έργο του εκπαιδευτικού με υπευθυνότητα και αγάπη. Το σχολείο είναι ένα «σχολείο ζωής» για μένα. Με τους μαθητές μοιραζόμαστε τα εύκολα και τα δύσκολα, τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τις ανησυχίες τους γενικότερα. Τους θυμάμαι όλους με αγάπη και επιθυμώ την προκοπή, υγεία και ευημερία τους

Εύχομαι η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου να αναδείξει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα δουλέψουν με σύνεση δυναμισμό και ήθος για ένα ιδανικό Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.

Με εκτίμηση

Φούντα –Πατελοδήμου Γεωργία

Εκπαιδευτικός –Θεολόγος Π.Ε 01

Τηλ. Επικοινωνίας: 694 5404 311