• 20 Μαΐου, 2019

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Σοφίας Σιάνου με τον συνδυασμό της Ζωής Ράππου «#ζωή_αλλάζουμε»

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Σοφίας Σιάνου με τον συνδυασμό της Ζωής Ράππου «#ζωή_αλλάζουμε»

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό της Ζωής Ράππου «#ζωή_αλλάζουμε».

Πρώτα όμως να συστηθώ.

Γεννήθηκα στην Απιδιά Καρδίτσης και οι γονείς μου είναι ο Παναγιώτης και η Αγαθή Γεωργοπούλου. Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Σιάνο που κατάγεται από τους Κοκκωτούς Αλμυρού και μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας και πρόσφατα μιας εγγονής.

Είμαι απόφοιτη του Σ.Δ.Ε και της Ακαδημίας Πολιτών. Εργάζομαι επί 28 έτη στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και είμαι υπεύθυνη καθαριότητας και γενικών καθηκόντων.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Στόχος μου είναι να προσφέρω ώστε να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, για μια βιώσιμη πόλη και χωριά που δεν θα μαραζώνουν από την αδιαφορία των αρμοδίων.

Για πολλά χρόνια ασχολούμαι κι έχω ενεργή δράση σε πολιτιστικούς συλλόγους γιατί πεποίθησή μου είναι ότι ο πολιτισμός και η ιστορία του τόπου μας είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που πρέπει να αναδείξουμε. Θα ήθελα λοιπόν μέσα από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης να προσφέρω ώστε ν’ αναδειχθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά, μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις να προωθηθεί ο τόπος μας. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι μια επιθυμία αλλά θεωρώ ότι είναι και υποχρέωση μου ως ενεργός πολίτης που νοιάζεται για την βελτίωση της ποιοτικής ζωής.

Με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του καθενός θ’ αγωνιστώ ώστε ο τόπος μας ν ‘αναδειχθεί και να εξελιχθεί σ’ ένα κέντρο πολιτισμού.

Η πρόοδος και η εξέλιξη του τόπου μας αποτελεί βασική και πρωταρχική μέριμνα για μένα.

Ζητώ λοιπόν τη ψήφο σας και τη στήριξη σας ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστώ για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Θα είμαι πάντα δίπλα σε κάθε πολίτη να ακούω τα προβλήματα του τόπου μας και τις ανησυχίες του και μαζί να βρίσκουμε λύση. Στην προσπάθεια μου αυτή ελπίζω να έχω την στήριξη σας και απευθύνομαι στον καθένα από εσάς να με εμπιστευθείτε και να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου.

Για ένα καλύτερο αύριο και να ξαναζωντανέψουν τα όμορφα χωριά μας.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

Σοφία Σιάνου

Τηλ. Επικοινωνίας: 6973 758587