Β. Μπρόζος: Ενεργό εργατικό κέντρο και στήριξη στις Ενώσεις Επαγγελματοβιοτεχνών και Εστίασης

Β. Μπρόζος: Ενεργό εργατικό κέντρο και στήριξη στις Ενώσεις Επαγγελματοβιοτεχνών και Εστίασης

Πολλά έχουν γραφεί για τον πρωτογενή τομέα από τη Δημοτική Πρωτοβουλία, αφού οι κάτοικοι της περιοχής μας είναι κυρίως αγρότες στο επάγγελμα και αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας.

Η Τοπική Οικονομία όμως χρειάζεται και υγιές εμπόριο, υποδομές για ανάπτυξη των βιοτεχνιών, βιομηχανιών, της ΒΙ.ΠΕ., χρειάζεται «ζωντανή αγορά» που θα καλύπτει τις ανάγκες του Αλμυριώτη και των επισκεπτών του Αλμυρού, αλλά και εργαζόμενους με προστατευμένα τα δικαιώματά τους.

Τα εργατικά κέντρα, όπου λειτουργούν σωστά, λειτουργούν ως ασπίδα του εργαζόμενου, ενώ μπορούν να αναπτύξουν παράλληλα και κοινωνικές δράσεις στήριξης των χαμηλόμισθων εργαζομένων.

Δεσμεύομαι να βοηθήσω εθελοντικά προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να υπάρχει και στον Αλμυρό, ένας ανοικτός ενεργός χώρος, ένα εργατικό κέντρο, ασπίδα.

Για να έχουμε όμως εργαζόμενους και ευχαριστημένους εργαζόμενους, πρέπει να ενισχύσουμε όσους προσφέρουν θέσεις εργασίας ή και όσους μπορούν να προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας.

Οι υποδομές, τα σεμινάρια επιμόρφωσης, οι δράσεις που μπορούν να γίνουν σε συνεργασία με του Δήμο, με την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την Τοπική οικονομία.

Εγώ παίρνω πρωτοβουλία στον Αλμυρό… Εσείς μου δίνετε το βήμα να το επιχειρήσω με την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Χατζηκυριάκου.