• 25 Ιουνίου, 2018

Συνελήφθη διακινητής στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Αλμυρού

Συνελήφθη διακινητής στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Νέα επιτυχία για το Α.Τ. Αλμυρού

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, όπως είχαμε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού συνέλαβαν τρία άτομα που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου. (σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να βρείτε εδώ)

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε πως ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων ήταν διακινητής και διευκόλυνε την έξοδο των άλλων δύο από τη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό, έλαβε 2.000 ευρώ από τον ένα και 532 ευρώ από τον δεύτερο, ενώ τον προμήθευσε και με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο κατηγορούμενος, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων, οδηγήθηκε στον ανακριτή Πρωτοδικείου Βόλου, όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές Λάρισας.

Νέες συλλήψεις το Σαββατοκύριακο

Οκτώ αλλοδαποί συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.

Oι συλληφθέντες και συλληφθείσες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες και τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 19, 21, 26, 31 και 48 ετών. Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικά έγγραφα, από τα οποία τα δύο ανήκαν σε άλλα άτομα, ενώ τα υπόλοιπα ήταν πλαστά.

Την ίδια ημέρα, συνελήφθησαν και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 25, 23 και 22 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα παράνομα με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

 


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…