• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι πήραν σήμερα τα νεαρά κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη. Ηττήθηκαν εντός έδρας 0-3 από τον Φοίβο Γιάννουλης, ωστόσο διεκδίκησαν με αξιώσεις το τρίτο σετ που το πάλεψαν δυνατά!

Στο 1ο σετ, μετά το 4-7, ο Φοίβος ξέφυγε με 5-12 και 8-14. Η Τιρτιράκη πήρε πόντο με καρφί, μετά δύο συνεχόμενους άσσους και ο ΓΣΑ μείωσε 11-15. Όμως η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε τη διαφορά και πάλι φθάνοντας στο 16-25.

Στο 2ο σετ, ο Φοίβος είχε πολύ καλό ξεκίνημα με 0-5. Όμως οι «κυανόλευκες» κατάφεραν να μειώσουν με καρφί της Θεοδωράκη και δύο άσσους της Τιρτιράκη, ο πρώτος με τύχη αφού η μπάλα χτύπησε στο φιλέ, ο δεύτερος με εξαιρετικό σερβίς στην ευθεία. Η Μπίλλη και η Προβίδα πήραν δύο πόντους για τον Φοίβο για το 5-8. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχες έπαθαν μπλακ-άουτ και δέχθηκαν σερί 0-11, με την Κελεσίδη να είναι στο σερβίς για τον Φοίβο. Με 10-25 έκλεισε το σετ.

Το 3ο σετ ήταν το καλύτερο φέτος για την κυανόλευκη ομάδα! Μετά το 0-1, δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το 18-19. Η Ευθυμίου το 5-3, άσσος της Τιρτιράκη για το 6-3, πλασέ της Θεοδωράκη για το 7-4 και πόντος της Ευθυμίου για το 8-5. Τα κορίτσια του Αλμυρού πίστεψαν ότι μπορούσαν… Η Θεοδωράκη με ένα πολύ ωραίο καρφί στην ευθεία διαμόρφωσε το 9-6, η Ευθυμίου το 12-11 και η Τόπα με άσσο το 13-11. Σε ένα μεγάλο σε διάρκεια ράλι φάσεων, ο ΓΣΑ πήρε άλλον έναν πόντο κάνοντας το 16-13 κι αργότερα το 17-14, αλλά κάπου εκεί ξεκίνησαν τα λάθη… Χαμένα σερβίς -και σήμερα οι «κυανόλευκες» έδωσαν πολλούς εύκολους πόντους στις αντίπαλες σε αυτόν το κομμάτι του αγώνα-, άσχημα περάσματα στην επίθεση. Μετά το 18-18, ο Φοίβος πήρε δύο πόντους, ο δεύτερος με ωραίο καρφί της Προβίδα. Η ίδια πήρε τον καθοριστικό πόντο με τον οποίον το σκορ έγινε 19-22 και το 20-23 έγινε με ένα σερβίς χαμένο για τον ΓΣΑ, με την μπάλα να σταματάει στο φιλέ και να πέφτει προς την πλευρά των γηπεδούχων. Η Προβίδα με ακόμη μία πετυχημένη επίθεση το 20-24 και εν τέλει το σετ έληξε 20-25.

Για τον ΓΣΑ: Χατζηκυριάκου (λ), Ευθυμίου, Θωμαΐδη, Τσιάτσου, Θεοδωράκη, Τόπα, Μούζα, Γουργιώτη, Αράπη, Τιρτιράκη, Νικοβιώτη, Χαντζή, Νάντζιου (λ).

Για τον Φοίβο Γιάννουλης: Δουμπαλά, Θανασιά, Γεωργαντζιά, Κελεσίδη, Μουχτή, Στεργιοπούλου, Στεργιοπούλου, Κουτσονίκου, Μπίλλη, Γουιγούη (λ), Προβίδα.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ καθώς επιστρέφουν στον σύλλογο όλες οι αξιόλογες αθλήτριες…
Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Η δουλειά του Λευτέρη Τιρτιράκη εκτιμήθηκε από τον έφορο του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ Θανάση Χατζηκυριάκο…
Πήρε τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων ο Αλμυρός! Ημέρες κι ώρες αγώνων

Πήρε τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων ο Αλμυρός! Ημέρες κι ώρες αγώνων

Η ΕΣΠΕΚΕΛ, η τοπική Ένωση σωματείων πετοσφαίρισης, έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε ο ΓΣΑ προκειμένου…