• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Ατρόμητος-Αχιλλέας 5-0

Ατρόμητος-Αχιλλέας 5-0

Σε βραδινό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 5-0 του Αχιλλέα Αχιλλείου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Τοπικής, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη θέση στους τρεις πόντους μετά την ήττα της Δάφνης νωρίτερα στον Πτελεό.

Στο 5ο λεπτό το 1-0 με κεφαλιά του Παπαδόπουλου σε ασίστ Σιδηρόπουλου και τα άλλα τέρματα στην επανάληψη. Στο 50’ ο Γιαννακούρας με σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, στο 60’ ο Πριτσίνης με πέναλτι (που κέρδισε ο Τρισκογιάννης ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια), στο 70’ ο Πριτσίνης ξανά σε ασίστ Νικολάου και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Νικολάου.

Για τον Αχιλλέα, ο Κατσιαβριάς είχε μακρινό σουτ στο 23’ που έπιασε δύσκολα ο Διαμαντόπουλος, δοκάρι στο 54’ με τον αξιόλογο επιθετικό, ενώ ο Παναγιώτου είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 66ο λεπτό.

Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος, Τρισκογιάννης, Κουτσοδόντης (60’ Βαλουξής), Σιδηρόπουλος, Ρουκάς, Δούμος, Παπαδόπουλος (70’ Νικολάου), Καπούλας (60’ Γ. Μαστακούλης), Γιαννακούρας (70’ Βοϊτσίδης), Πριτσίνης, Δουλάς (60’ Αν. Μαστακούλης).
Αχιλλέας: Τίτας (70’ Σιαφάκας), Γκιάτα (20’ Αργυρίου), Τσεκούρας, Μόσχος, Τιλιγαδάς, Αλντίν, Παναγιώτου, Καλτσάς, Κατσιαβριάς (80’ Βαζούρας), Κάσα (70’ Τσιλαφάκης), Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…