• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Κρατάει το 3ο σετ που πάλεψε δυνατά ο ΓΣΑ! Εικόνες από τον αγώνα ΓΣΑ-Φοίβος

Περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι πήραν σήμερα τα νεαρά κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη. Ηττήθηκαν εντός έδρας 0-3 από τον Φοίβο Γιάννουλης, ωστόσο διεκδίκησαν με αξιώσεις το τρίτο σετ που το πάλεψαν δυνατά!

Στο 1ο σετ, μετά το 4-7, ο Φοίβος ξέφυγε με 5-12 και 8-14. Η Τιρτιράκη πήρε πόντο με καρφί, μετά δύο συνεχόμενους άσσους και ο ΓΣΑ μείωσε 11-15. Όμως η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε τη διαφορά και πάλι φθάνοντας στο 16-25.

Στο 2ο σετ, ο Φοίβος είχε πολύ καλό ξεκίνημα με 0-5. Όμως οι «κυανόλευκες» κατάφεραν να μειώσουν με καρφί της Θεοδωράκη και δύο άσσους της Τιρτιράκη, ο πρώτος με τύχη αφού η μπάλα χτύπησε στο φιλέ, ο δεύτερος με εξαιρετικό σερβίς στην ευθεία. Η Μπίλλη και η Προβίδα πήραν δύο πόντους για τον Φοίβο για το 5-8. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχες έπαθαν μπλακ-άουτ και δέχθηκαν σερί 0-11, με την Κελεσίδη να είναι στο σερβίς για τον Φοίβο. Με 10-25 έκλεισε το σετ.

Το 3ο σετ ήταν το καλύτερο φέτος για την κυανόλευκη ομάδα! Μετά το 0-1, δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το 18-19. Η Ευθυμίου το 5-3, άσσος της Τιρτιράκη για το 6-3, πλασέ της Θεοδωράκη για το 7-4 και πόντος της Ευθυμίου για το 8-5. Τα κορίτσια του Αλμυρού πίστεψαν ότι μπορούσαν… Η Θεοδωράκη με ένα πολύ ωραίο καρφί στην ευθεία διαμόρφωσε το 9-6, η Ευθυμίου το 12-11 και η Τόπα με άσσο το 13-11. Σε ένα μεγάλο σε διάρκεια ράλι φάσεων, ο ΓΣΑ πήρε άλλον έναν πόντο κάνοντας το 16-13 κι αργότερα το 17-14, αλλά κάπου εκεί ξεκίνησαν τα λάθη… Χαμένα σερβίς -και σήμερα οι «κυανόλευκες» έδωσαν πολλούς εύκολους πόντους στις αντίπαλες σε αυτόν το κομμάτι του αγώνα-, άσχημα περάσματα στην επίθεση. Μετά το 18-18, ο Φοίβος πήρε δύο πόντους, ο δεύτερος με ωραίο καρφί της Προβίδα. Η ίδια πήρε τον καθοριστικό πόντο με τον οποίον το σκορ έγινε 19-22 και το 20-23 έγινε με ένα σερβίς χαμένο για τον ΓΣΑ, με την μπάλα να σταματάει στο φιλέ και να πέφτει προς την πλευρά των γηπεδούχων. Η Προβίδα με ακόμη μία πετυχημένη επίθεση το 20-24 και εν τέλει το σετ έληξε 20-25.

Για τον ΓΣΑ: Χατζηκυριάκου (λ), Ευθυμίου, Θωμαΐδη, Τσιάτσου, Θεοδωράκη, Τόπα, Μούζα, Γουργιώτη, Αράπη, Τιρτιράκη, Νικοβιώτη, Χαντζή, Νάντζιου (λ).

Για τον Φοίβο Γιάννουλης: Δουμπαλά, Θανασιά, Γεωργαντζιά, Κελεσίδη, Μουχτή, Στεργιοπούλου, Στεργιοπούλου, Κουτσονίκου, Μπίλλη, Γουιγούη (λ), Προβίδα.


Σχετικά Άρθρα

Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ενισχυμένος ο ΓΣΑ στη συνέχεια, εντός έδρας τα Θεοφάνια

Ανήμερα των Θεοφανίων, τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΓΣΑ θα βρεθούν στο γήπεδο για αγώνα…
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-Νίκη

Δεν ευχαριστήθηκαν τον σημερινό αγώνα όσο θα το ήθελαν τα κορίτσια του ΓΣΑ καθώς πήραν λίγους…
Αποχωρεί από τον ΓΣΑ η Βίβιαν Τσιγάνη

Αποχωρεί από τον ΓΣΑ η Βίβιαν Τσιγάνη

Αφήνει τα μπλε του ΓΣΑ και θα φοράει πλέον τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου η Βίβιαν…